EXCLUSIV Reacţia şocantă a fiului lui Victor Piţurcă: «Tati, nu mă mai cunoşti?»

Citeste tot despre: 

Dimineaţă tulburătoare pentru antrenorul Victor Piţurcă, Vica Blochina, femeia cu care s-a iubit 16 ani, şi Edan, fiul lor, acum în vârstă de şase ani. Ieri, s-au revăzut, după mult timp. Nu într-o atmosferă plăcută, ci la Institutul de Medicină Legală, unde selecţionerului şi puştiului le-au fost recoltate probe ADN pentru stabilirea paternităţii.

Doi ani! Atât a trecut de la ultima întâlnire pe care selecţionerul României, Victor Piţurcă, a avut-o cu femeia cu care s-a iubit 16 ani, Vica Blochina, şi cu băiatul pe care încă nu l-a recunoscut, Edan. Ieri, însă, inevitabilul s-a produs! Piţurcă, Edan şi Vica s-au aflat în aceeaşi încăpere.

Iniţiativa i-a aparţinut tehnicianului, după ce a cerut instanţei să facă testul ADN, deşi la cele trei solicitări ale judecătorilor de la Buftea a refuzat să se prezinte. Locaţia: Institutul Naţional de Medicină Legală.

Victor Piţurcă a venit şi el la legişti în jurul orei 12.15

Prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena 2, a venit prima, însoţită de cel mic şi de avocat. A intrat în laborator şi a aşteptat timp de 20 minute până şi-a făcut apariţia şi selecţionerul.

Vica şi Edan intră la IML

Momentul a fost unul extrem de încărcat din punct de vedere emoţional, mai ales că cei trei nu se mai văzuseră şi nu-şi mai vorbiseră din august 2011.

Piţurcă a venit ieri să facă testul

Cum nu erau singuri în încăpere, ci în prezenţa unor asistente şi a unui medic, dialogul dintre ei s-a legat cu dificultate. Vica şi Piţi nu şi-au vorbit deloc, însă Edan a încercat să schimbe câteva cuvinte cu cel care timp de patru ani a fost o prezenţă constantă în viaţa lui. Piţurcă a fost destul de reticient, iar gesturile de răceală ale antrenorului l-au făcut pe puşti să-l întrebe: „Tati, nu mă mai cunoşti?".

Selecţionerul a plecat cu un Duster, şi câteva străzi mai încolo a schimbat maşina

Cuvintele lui Edan au adus liniştea în încăpere, dar şi lacrimi pe faţa mamei, răvăşită de moment şi de întrebarea fiului.

Piţurcă nu s-a simţit nici el prea confortabil, a reuşit să lege câteva cuvinte, dar a fost „salvat" de medicul care le-a cerut să se apropie pentru a le preleva probe de salivă. Imediat după ce a terminat cu partea „medicală", Piţurcă a părăsit cabinetul şi s-a  „pierdut" pe holurile Insititutului Naţional de Medicină Legală, iar Vica şi cel mic au plecat şi ei, spre parcare, apoi acasă.

EXCLUSIV Victor Piţurcă, prima dată faţă în faţă cu fiul din relaţia cu Vica. Ce i-a adus împreună

Vica cere verificare «la sânge» a tuturor conturilor lui Piţurcă

Se pare că principalul motiv pentru care Victor Piţurcă şi-a călcat pe inimă şi s-a prezentat la testul ADN ar fi acela că intenţionează să ceară custodie comună.

Acest lucru ar însemna că va fi nevoit să plătească pensie alimentară mult mai mică decât cea stabilită în acest moment. Judecătorii i-au dat câştig de cauză Vicăi Blochina, care are de primit 8.900 euro lunar şi 100.000 euro retroactiv pensie alimentară  de la Piţi pentru fiul Edan.

Piţi s-a «ascuns»

Piţurcă a încercat să se ţină departe de presă pe toată durata procesului de paternitate. Pentru a fi sigur că nu este văzut de nimeni la INML, selecţionerul a încercat să facă o diversiune. A venit cu maşina personală, dar la ieşire a fost preluat de alt automobil de teren. A fost plimbat în jurul Institutului, până când şoferul său i-a luat maşina şi a dus-o undeva în zona Vitan. După turele date prin zona INML, Piţi a fost lăsat în stradă, a făcut slalom printre două maşini, apoi s-a urcat în automobilul cu care a şi venit la „Mina Minovici".

Vica Blochina l-a dat în judecată pe selecţioner în decembrie 2011

Piţi şi Edan, într-o fotografie de acum patru aniVictor Piţurcă (56 de ani) şi Vica Blochina (37 de ani) s-au iubit timp de 16 ani şi au împreună un băieţel de şase ani, pe Edan. Totul a fost bine şi frumos până în august 2011, când cei doi s-au certat. De atunci, nu s-au mai văzut deloc, deşi Piţi fusese o prezenţă constantă în viaţa băieţelului.

- în decembrie 2011, Vica a decis să-l dea în judecată pe Piţurcă şi i-a cerut să-şi recunoască băiatul şi să plătească pensie alimentară.
- din aprilie 2012 până în septembrie 2012 au fost trei termene în proces, toate soldate cu amânări, deoarece Piţurcă nu s-a prezentat niciodată.
- septembrie 2012 - octombrie 2012, două termene soldate cu amânări - în care Victor Piţurcă a refuzat să se prezinte la IML pentru a face testul ADN.
- 23 noiembrie 2012 - s-a dat sentinţa: antrenorul a fost obligat să-şi recunoască fiul, Edan a primit numele Piţurcă în acte. În plus, Piţi a fost obligat să plătească 100.000 de euro retroactiv şi aproximativ 8.900 de euro lunar pensie alimentară. Avocaţii lui Piţi au făcut apel la această decizie.

- o săptămână mai târziu, Piţi a solicitat suspendarea executării sentinţei date de Judecătoria Buftea până la soluţionarea apelului.
- martie 2013,  Tribunalul Ilfov respinge cererea de suspendare a executării vremelnice.
- martie 2013, selecţionerul depune o nouă cerere de suspendare a plăţii, invocând alte motive financiare.
- aprilie 2013, selecţionerul cere prin intermediul avocaţilor să facă testul ADN. Lucru valabil şi pentru Edan Blochin.
- 6 iunie 2013, Victor Piţurcă se prezintă la IML pentru a I se lua probele ADN. Şi lui  Edan i se recoltează probe pentru acelaşi test.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1