EXCLUSIV Răduleasca, de la dans în chiloţi, la Mary Poppins

CLIIMA20140418_0078_1.jpg

Când a participat la o ediție specială „Dansez pentru tine”, vedeta a fost îmbrăcată provocator
Citeste tot despre: 

Sâmbăta aceasta va fi una specială pentru Mihaela Rădulescu. Diva de la Monte Carlo, intră din nou în ringul dansului, de data aceasta pentru a ajuta copii defavorizaţi.

Revine în ringul de dans de la PRO TV, tot pentru o ediţie specială. De data aceasta este vorba de „Magia dansului", aşa cum se numeşte noul show care va fi difuzat în această seară, de la 20.30. Mihaela Rădulescu (44 de ani) este şi ea una dintre vedetele care vor dansa pentru cazuri umanitare.

Ca să se pregătească pentru acest show şi să participe la filmări, vedeta ar fi fost răsplătită cu 7.500 de euro, potrivit surselor Click! Efortul este destul de mare, căci vedeta a avut de învăţat două dansuri, alături de coregraful Bogdan Boantă, într-un timp foarte scurt.

De data aceasta, Mihaela se va costuma precum celebrul personaj de film Mary Poppins

CLIIMA20140418_0079_1.jpg

Când a participat la o ediție specială „Dansez pentru tine”, vedeta a fost îmbrăcată provocator

Unul dintre momentele cu Mihaela Rădulescu este un dans indian, iar în celălalt se va transforma în celebrul personaj de poveste Mary Poppins. După ce sezonul trecut şi-a arătat chiloţii în timpul showului „Dansez pentru tine", de data aceasta Răduleasca va avea coregrafii „mai cuminţi".

Timp de o săptămână Mihaela a repetat cu profesorul ei, care a scos untul din ea, alegându-se cu multe lovituri şi cu urme pe picioare. Mihaela a glumit că după ce iubitul ei Dani Oţil va vedea urmele de pe picioare, va avea de dat explicaţii.

Elwira Duda și Mihai Petre prezintă «Minunea Dansului»

În Sâmbăta Mare, Elwira Duda și Mihai Petre prezintă show-ul „Minunea dansului", de la 20.30, la PRO TV. Patru perechi formate din vedete și copiii sau coregraful lor vor concura cu câte două momente speciale: un musical și un dans folcloric. Perechea câștigătoarea va fi desemnată prin vot de către telespectatori.