EXCLUSIV Primele declarații ale avocatului Antoniei: «E hotărâtă să meargă până la capăt»

CLIIMA20140325_0155_1.jpg

S-au căsătorit în 2011

Decizia judecătorilor de la Judecătoria sectorului 2 din București de a muta în Italia procesul prin care se va stabili domiciliul fetiței Antoniei i-a nemulțumit pe cântăreață și pe avocatul acesteia. Ion Todan a spus în exclusivitate pentru Click! care sunt planurile Antoniei după această decizie.

El a subliniat că artista are două căi de atac şi că va merge până la capăt. În plus, s-ar putea ca nici instanţa din Italia să nu se simtă competentă să judece procesul, mai ales că instanţa din România se ocupă de divorţ.

"Clienta mea nu este de acord cu mutarea procesului în Italia, dar mai avem două căi de atac, apel şi recurs. Este un proces complex, ne aşteaptă un drum lung şi greu, dar clienta mea e hotărâtă să meargă până la capăt. S-ar putea ca nici instanţa din Italia să nu se simtă competentă să judece acest proces, având în vedere că instanţa română este cea care se ocupă de divorţ. Nici măcar primul termen de divorţ nu a fost fixat", a declarat în exclusivitate pentru Click! Ion Todan, avocatul Antoniei.

Întrebat dacă este un dezavantaj pentru Antonia faptul că procesul s-a mutat în ţara natală a lui Vincenzo Castellano, soțul Antoniei, avocatul Ion Todan ne-a răspuns: "Legat de asta am argumente şi pro, şi contra, însă nu e momentul să facem acum pronosticuri".

Antonia s-a căsătorit civil cu Vincenzo Castellano în 2010, în România, iar un an mai târziu a făcut și cununia religioasă, în aceeași zi cu botezul micuței Maya (3 ani).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1