EXCLUSIV! Octavian Strunilă, dat afară din casă din cauza datoriilor!

I-a pierit complet zâmbetul. Tânărul actor Octavian Strunilă a primit recent o mare lovitură. Datoriile în care s-a înglodat în ultimii ani l-au lăsat fără casă pe artistul de la Pro TV. Banca l-a executat silit şi i-a scos apartamentul la licitaţie. Cum nu a vrut să mai audă nici de datoriile acumulate la întreţinere, s-a ales de curând cu un alt proces, deschis de acestă dată de Asociaţia de Proprietari.

Octavian Strunilă i-a cucerit pe producători cu talentul său actoricesc şi a început să primească rol după rol, ajungând cunoscut mai ales pentru rolurile din telenovele. La 32 de ani, Octavian nu se laudă doar cu un început de carieră promiţător, ci cu o adevărată "comoară" la el acasă. Are o soţie şi doi copii, un băiat şi o fată. Nici la capitolul afaceri nu s-a descurcat rău. Şi-a deschis, în urmă cu doi ani, o şcoală de dans şi actorie.

Chiar dacă pare că are totul, viaţa tânărului actor nu este atât de perfectă cum pare. Şi asta pentru că nu a reuşit să-şi gestioneze la fel de bine şi banii. Problemele au început să apară în 2008, când artistul şi-a făcut un card de credit, iar după ce a retras întreaga sumă disponibilă n-a mai restituit băncii nici un ban. După mai multe somaţii, reprezentanţii băncii au apelat la executarea silită. Anul trecut, o altă bancă a obţinut executarea silită a lui Strunilă pentru o datorie de 75.000 de euro. Pentru recuperarea debitului, executorul a cerut apartamentul din Bucureşti al actorului, unde acesta a locuit cu soţia şi cu unul dintre copii.

Apartamentul de două camere al lui Strunilă se află la etajul 4


Au urmat şi alte datorii, iar inevitabilul s-a produs.În urmă cu o lună şi jumătate, Strunilă a rămas fără apartamentul cu două camere din Calea Vitan. După ce banca a scos-o la licitaţie, locuinţa este deja la al doilea proprietar. Nici aşa, însă, actorul nu şi-a achitat toate datoriile. Acum i-a supărat pe foştii săi vecini, care vor ca acesta să-şi plătească şi datoriile pe care le-a lăsat în urmă la întreţinere.

Preşedintele de bloc ne-a arătat unde a locuit actorul cu familia lui


Asociaţia de Proprietari i-a deschis proces la Judecătoria sectorului 3 pentru aproape 10 milioane de lei vechi. "Mi-a zis că nu-l interesează de aceşti bani pentru că i-a luat banca apartamentul. Păcat, am avut o părere bună despre el, l-am respectat că este actor, om citit, cu facultate", ne-a povestit Vasile Manole, preşedintele Asociaţiei de Proprietari din bloc.

Datoriile la întreţinere au ajuns la aproape 1.000 de lei


Strunilă a fost atât de supărat încât nu a vrut să lase nimic în urmă. "A venit noaptea şi a golit toată casa. Până şi lavoarul, prizele şi întrerupătoarele şi le-a luat. Când a venit domnişoara care a cumpărat apartamentul a rămas blocată. De la un asemenea om ai pretenţii", ne-a mai spus Manole. Contactaţi telefonic, atât Octavian, cât şi soţia sa, Oana, au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect. "Nu vorbim despre asta. Scrieţi ce aveţi", ne-a spus Oana.

Are şcoală de actorie şi de dans cu soţia Oana


Octavian Strunilă a reuşit să-şi vadă visul împlinit. Împreună cu soţia sa, Oana, Strunilă şi-a făcut în 2011 propria afacere. Cei doi au o şcoală de actorie şi de dans în Capitală. Aşa că atunci când nu este pe platourile de filmare, Strunilă, cunoscut pentru rolul de "Steven" din telenovela "Inimă de ţigan", le predă, alături de Oana, care este coregraf, cursuri copiilor.

Îl vedeţi marţea la «MasterChef»


Atunci când nu a jucat în telenovele, Octavian Strunilă a dansat! Şi nu oriunde, ci în „ringul visurilor" de la emisiunea "Dansez pentru tine". În 2010, el şi-a ajutat partenera, Ella Dumitru, să câştige marele premiu în valoare de 60.000 de euro. Anul acesta, actorul a fost cooptat în ediţia "MasterChef", unde îşi exersează abilităţile de bucătar.