EXCLUSIV: Oana Zăvoranu şi-a pus cruci la maşină de frica vrăjitoarelor

CLIIMA20120109_0153_1.jpg

De oglinda retrovizoare a maşinii atârnă cruciuliţe sfinţite

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Oana Zăvoranu a dat vrăjitoarele Melissa şi Vanessa pe mâna poliţiei, însă pare că se teme de blestemele lor. Bucuroasă că şi-a recuperat Porsche-ul, din ghearele acestor femei care acum riscă ani grei de puşcărie, ea a dus maşina la sfinţit, iar la oglinda retrovizoare şi-a atârnat mai multe cruciuliţe.

Fosta soţie a lui Pepe, Oana Zăvoranu, a trecut, anul trecut, de la o extremă la alta. Dacă până în decembrie şi-a vândut aproape toată zestrea pentru a plăti serviciile vrăjitoarelor, când a văzut că a rămas lefteră şi nici farmecele nu şi-au făcut efectul, Zăvo şi-a întors faţa spre biserică.

Nu înainte de a le da pe mâna poliţiei pe Melissa şi pe Vanessa, femeile care, în schimbul a zeci de mii de euro, îi promiteau gloria şi iubirea.

Treptat, treptat Oana a început să recupereze din pagubă, astfel că superba maşinuţă Porsche a intrat din nou în posesia ei, pe 27 decembrie 2011.

Conştientă că cele două femei care i-au promis marea cu sarea vor căuta răzbunare, invocând duhurile rele, Zăvo şi-a luat câteva măsuri de protecţie divină.

A stat de vorbă cu preotul, care i-a sfinţit maşina, apoi i-a dat o cruciuliţă pe care să o ţină la oglinda retrovizoare, pentru alungarea blestemelor.

După această experienţă traumatizantă cu vrăjitoarele, Oana s-a maturizat brusc, peste noapte. Înainte de Crăciun s-a străduit să fie mai amabilă cu mama ei, Marioara, cu care mai bine de opt ani s-a certat pe moştenirea de 65 de milioane de euro.

Nu s-au vizitat de Sărbători, însă au vorbit la telefon, semn că va mai trece vreme până când se vor împăca de-a binelea. Oana Zăvoranu a făcut pace cu toată lumea şi a început să ţină mai mult la lucrurile ei.

Şi-a pus cartoane în geam


Zăvo a intenţionat anul trecut să vândă casa părintească din strada Andrei Mureşanu, din zona Dorobanţi, însă suma cerută, de 800.000 de euro, a fost cu mult peste preţul pieţei.

Mai nou ea locuieşte în această casă pe care vrea să redecoreze. Momentan are în geam nişte cartoane.

Pepe poartă la gât un cap de mort


În timp ce fosta lui soţie, Oana Zăvoranu, şi-a pus cruci peste tot, pentru a scăpa de blestemele vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa, pe care le-a dat pe mâna poliţiei pe motiv că au escrocat-o, Pepe doarme liniştit.

El a purtat la gât, de Sf. Ion, când şi-a serbat ziua, un cap de mort, accesoriu la modă şi la Hollywood. Pepe a susţinut, pe 7 ianuarie, un concert în clubul Sky din Ploieşti unde a şi petrecut alături de prietenii săi apropiaţi.

Stilistul Adrian Pescariu i-a făcut un cadou mai altfel, pe Laura Rughinis, o vedetă a revistelor pentru adulţi, care a dansat pe lângă Pepe îmbrăcată în costum de baie.

Mai citeşte:

Oana Zăvoranu, unde sunt ştergătoarele?

Mama

Vanessei: «Oana Zăvoranu se droghează!»

Maşina

Oanei Zăvoranu a fost recuperată de la vrăjitoare. Bolidul se află la
poliţie

Oana

Zăvoranu face praf familia Vanessei: «Marş acolo unde vă e locul!»

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5