EXCLUSIV! Oana Zăvoranu şi-a ascuns maşina la maică-sa, de frica lui Pepe - VIDEO

Uite maşina, nu-i maşina! Oana Zăvoranu a renunţat, de la începerea scandalului, să mai conducă Porsche-ul primit cadou de la Pepe şi se pare că a reuşit foarte bine să-l ascundă. Marioara a afirmat că luxosul autoturism se află în propria-i ogradă de la Afumaţi, dar, surpriză!, nici pomeneală de maşină în curte.

Din rivale de moarte, acum au devenit aliate. Marioara Zăvoranu i-a iertat şi a şters cu buretele toate duşmăniile fiicei sale, din ultimii şapte ani, iar acum face tot ce-i stă în putinţă pentru a o ajuta şi a o proteja pe Oana, în scandalul cu Pepe.

Citeşte şi:

Becali: Dacă Oana Zăvoranu vrea la lumină, trebuie să nu mai apară cu ţâţele la vedere

Marioara Zăvoranu îl vrea pe Cătălin Botezatu de ginere!

Zăvo şi mama ei nu s-au întâlnit. Au dat vina pe gripă

Oana Zăvoranu: «Voi fi mereu aceeaşi Oana liberă şi dezlănţuită»

Aşa se face că, în ultimele zile, doamna Marioara s-a transformat într-un soi de alibi pentru Zăvo.

Cu maşina lui Capatos

De câteva săptămâni, de când scandalul cu soţul ei a luat amploare, vedeta a renunţat să mai conducă Porsche-ul Cayman, primit în dar de la Pepe, probabil de teamă ca acesta să nu i-l confişte.

Doamna Zăvoranu a declarat public că luxosul autoturism, în valoare de aproximativ 80.000 de euro, se află la ea la Afumaţi, însă noi am verificat şi nici urmă de Porsche în curte.

Cu maşina avocatului

Marioara şi-a lăsat strategic maşina, un Ssang­Yong Rexton de 40.000 de euro în faţa porţii, nu numai pentru a deruta ziariştii care cred că maşina Oanei se află în curte, ci şi pentru că nu are cum să o parcheze înăuntru.

În interiorul curţii este pus peste tot gazon, iar porţile sunt practic blocate de câţiva copaci plantaţi, care blochează accesul oricărei maşini în curte.

Oana a fost văzută în ultimul timp numai în maşini străine. Bolidul ei, ia-l de unde nu-i

Mai mult, doamna Zăvoranu nu are nici garaj. Vizitată ieri după-amiază de reporterii Click!, la reşedinţa de la Afumaţi, mama Oanei a făcut tot posibilul ca să ne fenteze.

A promis că iese la poartă ca să ne ofere câteva declaraţii, însă ne-a lăsat cu ochii în soare şi am aşteptat-o în zadar. În ciuda insistenţelor noastre, Marioara nu a mai răspuns la interfon şi şi-a închis şi telefonul mobil.

«Pot să plimb gagicile cu maşina Oanei!»

Momentul în care Pepe a arătat la televizor cheile de la maşina Oanei a cam speriat-o pe Oana, care a preferat să facă Porsche-ul nevăzut.

„E maşina mea, pot să o iau oricând. Oricum, mai întâi divorţul şi după aia facem şi partajul. Oana ascunde maşina că i-a expirat RCA-ul sau că nu ştie s-o conducă singură. Poate o iau eu să plimb câteva gagici, după care i-o aduc înapoi. Dacă tot miroase a Tudy înăuntru, să miroasă şi a femei şi poate îi scriu şi ceva cu ruj, aşa cum a făcut ea", ne-a spus Pepe, râzând. Ieri, solistul a fost la Poliţie pentru a recupera lucrurile restituite de Oana.

Oana şi Marioara fac Paştele împreună!

A trecut o săptămână de la marea împăcare dintre Oana şi Marioara Zăvoranu, eveniment ce a avut loc joia trecută, la emisiunea lui Capatos.

Cele două nu au avut curajul să se mai întâlnească faţă în faţă până acum, dar vedeta a răspuns pozitiv invitaţiei mamei sale, de a face Paştele împreună: „Eu şi familia mea vom merge toţi împreună cu Oana la mama ei, la Afumaţi, să petrecem", ne-a spus Anamaria Prodan.

Cum şapte ani nu şi-au vorbit, femeile Zăvoranu preferă să se împace treptat-treptat şi evită să se întâlnească singure, de teama unor momente stânjenitoare. Deşi nu doreşte să discute despre averea familiei, estimată de Zăvo la 60 de milioane de euro, Marioara i-a pregătit fiicei sale un cadou pe cinste, de Paşte: un plic cu bani.

"Oana este terorizată psihic"

CLIIMA20110414_0003_1.jpg

Ana Maria Prodan, de vorbă cu Alex Toderaşc şi Anca Bejan

Într-un interviu acordat emisiunii "Click! pe VIP" de pe www.click.ro, Ana Maria Prodan a vorbit despre scandalul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe şi făcut o radiografie a divorţului.

Ea a explicat şi de ce Oana a ales să lase maşina în grija Marioarei Zăvoranu. "Maşina e la mamei Oanei. Pentru că Pepe i-o ia. A făcut asta pentru că se simte terorizată psihic", a spus ea.

VIDEO: Ana Maria Prodan explică reporterilor Click! Alex Toderaşc şi Anca Bejan motivele pentru care Oana Zăvoranu se teme de Pepe.

VIDEO: NU RATA! Click! reconstituie divorţul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe. Vineri, la ora 11:00, site-ul www.click.ro difuzează primul episod al acestui serial!

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1