EXCLUSIV Oana Roman, trei operaţii în două luni. Infecţia aproape că i-a perforat intestinul

CLIIMA20140512_0092_1.jpg

Oana Roman (captură Pro TV)
Citeste tot despre: 

Ghinion mare pentru Oana Roman (37 ani). Vedeta s-a confruntat cu o problemă de sănătate, chiar cu o lună înainte de botezul fetiței, Maria Isabela, și de nunta cu Marius Elisei (27 ani).

Mama ei, Mioara Roman, a spus în exclusivitate pentru Click! că intervenția pe care a suferit-o fiica ei a fost dificilă și are legătură cu cezariana făcută de Oana. Practic, Oana a făcut o infecție și a fost nevoie de o nouă intervenție chirurgicală.

„A făcut o infecție și s-a operat încă o dată. Intervenția a fost destul de dură și a fost efectuată de dr. Mitulescu la Sanador. Au existat complicatii la închiderea operaţiei. Infecţia i-a afectat muşchii abdominali si aproape i-a perforat intestinul gros. A pierdut  şi laptele. A marcat-o foarte mult că a trebui să se interneze şi să stea departe de copil. I-am spus că o să fie bine şi eu chiar cred lucrul ăsta", ne-a precizat Mioara Roman. Aceasta a mai spus că timp de două luni, Oana nu va avea voie să depună efort.

„Pe aia mică o plimbă două luni doar tata, că mama nu are voie", a adăugat  ea.

Din păcate, pentru Oana Roman a doua  intervenţie nu a reuşit, aşa că vedeta a fost supusă unei noi operaţii cu anestezie. I s-a tăiat o bucată din muşchiul andominal, iar la intestin nu s-a intervenţit pentru că nu a fost perforat.

„Am trecut printr-o cumpănă a vieții și nu exagerez cu nimic când spun asta! Am suferit o intervenție chirurgicală complicată și cu ajutorul lui Dumnezeu și a unui doctor minunat, dar și al familiei mele, sunt pe drumul cel bun!!", s-a confesat Oana sâmbătă, pe Facebook.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1