EXCLUSIV Oana Roman a slăbit 20 de kg în 3 luni! Cum a reuşit

Citeste tot despre: 

Oana Roman a dezvăluit în cadrul ediţiei de luni a emisiunii Click! că a dat jos 20 de kilograme, după naşterea micuţei Maria Isabela. Vedeta a spus că problemele de sănătate au făcut-o să piardă kilogramele pe nesimţite.

Oana Roman a declarat în cadrul unei intervenţii telefonice în emisiunea Click! că de când a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Maria Isabela, a slăbit 20 de kg. Fiica fostului premier Petre Roman a spus că pierderea în greutate a fost cauzată de problemele de sănătate, dar şi datorită adoptării unui regim de viaţă mult mai sănătos.

„Mă simt mult, mult mai bine. Recuperarea e reuşită. Am slăbit aproape 20 de kg, în urma operaţiilor şi zilelor petrecute în spital. Mi-am schimbat şi stilul de viaţă de când e cea mică, mesele mult mai regulate. Fizic mă simt mult mai bine. Operaţia este OK, s-a închis, deci pot spune că totul este bine. Mai sunt maxim 3 săptămâni până la nuntă", a declarat Oana Roman pentru emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.

Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei, la prezentarea lui Alex Ciucu

EXCLUSIV Oana Roman numără zilele până la nuntă! Cum stă cu pregătirile

EXCLUSIV Oana Roman îşi pune ofiţer de presă la nuntă! Detalii despre decizia inedită luată de aceasta

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1