EXCLUSIV O cântăreaţă de la noi cucereşte America. Vă mai amintiţi de Cătalina Toma?

Citeste tot despre: 

Cătălina Toma, cunoscută pentru colaborarea cu formaţia BUG Mafia, lucrează intens la un nou album muzical în studiourile din Los Angeles. Cântăreaţa are planuri mari de relansare, însă nu ia în calcul scena din România. Ea a acordat în excusivitate un interviu pentru Click! în care a explicat ce turnură a luat cariera sa de când locuieşte pe pământ american.

Supranumită regina R&B, Cătălina Toma a plecat din România după ce s-a convins că pe plaiuri mioritice nu poate să-şi facă o carieră aşa cum îşi doreşte. Cântăreaţa s-a stabilit de un an la Los Angeles, însă locuieşte de mai mulţi ani în Statele Unite, unde a început să lucreze la un nou album cu care să spargă piaţa pieselor pop de peste Ocean. Click! a stat de vorbă cu artista şi a aflat ce pregăteşte în domeniul muzical şi nu numai.


Ce faci în prezent, la ce proiecte lucrezi?

Momentan lucrez în studio la noul single cu doi producători din Los Angeles, şi anume Mike Gonsolin şi Nick Nittoli. Vom pregăti videoclip în curând. Iau lecţii de dans, am avut şi câteva şedinţe foto de modeling cu Isaiah Mays şi Eric Ferrell, prietenul şi make up artistul scumpei Aaliyah. Am mai fotografiat pentru Robert Hayman, un artist şi fotograf abstract de artă extrem de talentat care a lucrat în Franţa în trecut cu Jean Paul Gaultier. Mi-a plăcut şi m-am simţit foarte bine. Fotografia pentru mine este o altă formă de exprimare artistică. În ultimul timp am realizat că ar fi trebuit să fac modeling ca şi o a doua carieră, dar nu este niciodată prea târziu pentru a începe ceva.

Din câte am văzut ai acelaşi look. Te-ai gândit vreodată să faci schimbări?

Nu am chiar acelaşi look, am doar aceaşi tunsoare la care nu voi renunţa niciodată, deoarece mi se potriveşte, mă separă de milioanele de artişti cu părul lung şi face parte din brandul pe care l-am creat. Îmi plac schimbările de look, dar la partea vestimentară. Noul single va da şi tonul look-ului pentru noul clip.

Urmăreşti ce se întâmplă în peisajul monden din România. Îţi place vreun artist? Ai vrea să încerci o colaborare ? Care e mai pe stilul tău?

Nu urmăresc ce se întâmplă în România, dar îmi place Alex, un artist foarte talentat. Connect-R şi-a făcut un still propriu, iar ca şi producător îmi place Marius Moga, deşi în trecut nu ne-am sincronizat ca să lucrăm împreună, îl apreciez pentru succesele profesionale şi pentru talent.

Au fost discuţii pentru titlul de regina R&B între tine şi Cristina Spătar. Te-au afectat atunci?

Moartea tatălui m-a afectat, lucruri serioase de viaţă m-au afectat, nu prostiile inventate. Sunt un artist mult prea unic ca să fiu comparată cu alţii, dar dacă vreţi să o faceţi oricum, mă puteti pune doar lângă Beyonce, Lady Gaga, Alicia Keys, Rihanna, deoarece au talent şi au făcut istorie în muzica internaţională.

Sentimental cum stai? Casnicie, copii?

Sunt ok în plan personal, dar focusul este pe muzică. O căsnicie nu mă poate defini. Nu mă grăbesc şi consider că pentru mine, un om de carieră, cel mai important lucru este împlinirea profesională şi să las ceva substanţial în urmă. Sunt unde mi-am dorit datorită talentului meu care mi-a deschis uşi şi mi-a adus oportunităţi noi.


Ce planuri ai? Te mai întorci în România ?
Voi vizita România când voi avea ocazia. Am să fac în continuare ce iubesc cel mai mult, să creez muzică, să lansez primul album american, să încep concertele în toată lumea şi după aceea mă voi extinde profesional şi în alte arii de business.

Care crezi că este cea mai mare realizare a ta de până acum?

Cea mai mare realizare de până acum este evidentă, dar este doar începutul. Este o mare satisfacţie pentru mine să ştiu că am fost apreciată îndeajuns încât să fiu semnata de un label American, respectiv Master P ( No Limit Forever), şi că pot face muzică la alt nivel cu oamenii pe care i-am respectat şi m-au inspirat cu mult timp în urmă.

Dacă ai putea să schimbi ceva la tine, fizic mă refer, la ce te-ai opri?

Nu aş schimba nimic. Îmi doresc sănătate, multă putere de muncă şi multă claritate, pentru că am responsabilităţi mari.


Ai intervenţii chirugicale de înfrumuseţare? Aici e moda silicoanelor!

Of. Mi-aş fi dorit să fiu chirurg plastician ca să pot face face ''operaţii chirurgicale'' de înfrumuseţare a personalităţii, de caracter şi inteligenţă, lucruri foarte greu de reparat.

Moda silicoanelor este peste tot în lume, iar oamenii sunt liberi să facă ce vor cu corpul lor. Reţineţi totuşi că intervenţiile chirurgicale nu înfrumuseţează pe nimeni, doar creează o iluzie temporară şi multe probleme pe parcurs. M-a binecuvântat natura cu un corp atletic şi cu o minte pe măsură care mă ajută prin stilul de viaţă sănătos pe care l-am adoptat de la început. Sunt mândră de sânii mei pe care îi consider perfecţi şi pe care nu i-aş altera. Important este cum mă simt eu în corpul meu, nu cum mă percep alţii.

În România, Cătălina Toma a câştigat în anul 1999 premiul pentru cea mai bună voce, la începutul anilor 2000 s-a făcut remarcată mai puţin cu vocea. Ea a pozat pentru revista Playboy. În 2001, cântăreaţa a câştigat un premiu MTV. Cătălina  a lansat două albume cu o casă de discuri de la noi.

Pe Cătălina Toma o găsiţi aici:


https://www.facebook.com/catalinatomamusic

https://twitter.com/Catalinatoma

http://www.reverbnation.com/catalinatoma

http://instagram.com/catalina_toma


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1