EXCLUSIV Monica Iagăr și Sorin Mărcuș, scandal din cauza unei vedete tv

Se iubesc de un şi jumătate şi păreau unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Iată, însă, că apele limpezi s-au tulburat şi în relaţia lor. Fosta atletă Monica Iagăr şi afaceristul Sorin Mărcuş s-au certat la cuţite duminică seară. Disputa ar fi pornit de la faptul că, în ultima perioadă, Mărcuş este prea apropiat de o vedetă tv.

Monica Iagăr (40 de ani) şi Sorin Mărcuş (53 de ani) au vorbit foarte rar în public despre relaţia pe care o au. Doar persoanele foarte apropiate lor au avut acces la detalii din viaţa privată a cuplului.

Duminică seară, în timp ce se aflau la vila pe care Mărcuş o are la Snagov, între cei doi a izbucnit, însă, o ceartă care a determinat-o pe Monica să-şi dorească să pună capăt relaţiei.

Potrivit unor surse, cearta ar fi plecat de la o femeie de care afaceristul ar fi prea apropiat de la o vreme încoace, lucru care nu i-a scăpat iubitei sale. Mai precis, cea care şi-ar fi băgat coada în relaţia dintre Sorin şi Monica ar fi o prezentatoare tv, care, culmea, îi este şi prietenă fostei atlete.

Monica Iagăr, după trei ani de la despărţirea dureroasă de Cosmin Cernat: «Am depăşit etapa plânsului după un bărbat»

Convinsă că între ea şi Sorin nu mai există cale de împăcare, Monica s-a grăbit să posteze pe un site de socializare un mesaj care nu lăsa loc la interpretări.

„Eu şi Sorin Mărcuş ne-am despărţit. Unele persoane apropiate m-au dezamăgit", a scris fosta atletă.

Se spune că noaptea este un sfetnic bun, acesta fiind probabil şi motivul pentru care, dimineaţă, mesajul a dispărut ca prin minune, semn că a intervenit ceva.

„Am avut o ceartă serioasă cu Sorin, aşa cum nu am avut timp de un an şi jumătate, care m-a făcut să vreau să termin relaţia. Acum suntem, însă, bine. Am discutat, am luat masa împreună şi ne-am reconsiderat relaţia", ne-a spus Monica Iagăr.

Afaceristul a fost, însă, ceva mai rezervat. „Şi ea era nervoasă, şi eu eram nervos. Ne-am văzut şi am discutat. Nu pot spune că lucrurile s-au reglementat, pentru că asta cere timp", ne-a declarat Sorin Mărcuş.

Fostul iubit a părăsit-o tot pentru o prezentatoare tvÎn perioada în care era cuplată cu Cosmin Cernat, Monica Iagăr s-a confruntat cu o situaţie similară cu cea de acum.

Ea şi-a bănuit fostul iubit, care este şi tatăl celor două fetiţe pe care le are, că trăieşte o aventură cu o colegă de serviciu, culmea, tot o prezentatoare tv, care a colaborat o perioadă cu Kanal D.

Cea suspectată că i-a sedus bărbatul a fost chiar Mădălina Moroşanu, care, între timp, s-a şi căsătorit cu Cernat. De altfel, la acea vreme, Monica a luat decizia de a se despărţi de Cernat după ce presupusa idilă extraconjugală a acestuia a devenit o realitate.

După despărţirea din 2010, fetiţele cuplului, Ayana Maria şi Maya, locuiesc cu mama lor. Monica Iagăr a devenit cunoscută publicului larg prin competiţiile sportive la care a luat parte, fiind unul din pilonii de bază ai lotului României la atletism. Multiplă campioană la săritura în înălţime, Monica se poate lăuda cu o performanţă de 2,02 metri.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1