EXCLUSIV! Monica Gabor: «Irinel a refuzat banii pe care am vrut să-i dau pentru fiica noastră»

Monica Gabor a revenit în ţară vineri noaptea, după o absenţă de trei luni. Manechinul  a venit cu mult entuziasm să-şi revadă fiica, dar şi familia din Bacău, singurele persoane cu adevărat importante.

În exclusivitate pentru Click!, fosta doamnă Columbeanu a vorbit într-un interviu despre fiica ei şi fostul soţ, despre iubitul chinez şi despre atacul fostului socru!

Click!: Monica, ţi-ai revăzut fetiţa după trei luni? Cum a fost reîntâlnirea?

Monica Gabor: Am petrecut foarte frumos cu Irina, orice clipă cu ea este specială. Mi-a fost foarte dor de ea. Ne-am jucat, am colorat, am avut împreună un program încărcat de când mi-a adus-o Irinel, sâmbătă.

De ce nu ţi-a lăsat-o Irinel mai mult? Ştiu că aveai dreptul la vacanţă de Paşte...

De Paşte nu ne-am putut vedea pentru că am avut programe diferite şi am hotărât să ne vedem un pic mai târziu. Mi-am dorit să petrec cât mai mult timp cu ea. De ce nu mi-a lăsat-o? Nu ştiu, întrebaţi-l pe el. Dar este în funcţie şi de programul pe care micuţa îl are la şcoală. O să o văd când poate ea, de fiecare dată când e disponibilă îmi rezerv tot timpul pentru ea.

Te-a dat Irinel în judecată pentru că nu ai plătit pensia alimentară?

În legătură cu acest subiect pot să vă spun că de fiecare dată când am vorbit cu ei (cu Irinel şi cu Irina, n.r.) la telefon, l-am întrebat frecvent pe Iri de ce are nevoie Irina şi m-am oferit să plătesc salariul bonelor, taxele şcolare, precum şi alte cheltuieli aferente creşterii şi educaţiei sale, dar el mă refuză de fiecare dată. Cât despre judecată şi executarea silită, despre care m-aţi întrebat, Irinel mi-a spus că nu a făcut acest lucru. Există un cont în care eu depun bani pentru când va creşte Irina. Pe mine mă interesează doar ce crede Irina despre mine.

De ce ai renunţat la lupta cu Irinel pentru fiica ta?

Este total incorect să se spună că am renunţat la Irina, pentru că acest lucru nu se va întâmpla niciodată în această viaţă. Cum să renunţ la fiica mea? Pot să spun că am renunţat la disensiunile care au avut loc între mine şi tatăl ei pentru a uşura relaţia dintre noi. Am făcut totul pentru a o avea pe Irina în America şi sunt convinsă că acest lucru se va întâmpla la un moment dat. Poate percepţia exterioară e alta, dar amândouă ştim cum stau lucrurile.

Click! v-a prezentat ieri un interviu cu Ion Columbeanu, fostul socru al lui Moni. Acesta o acuză că e plină de fiţe şi nu crede că iubitul chinez există cu adevărat

Când urmează să o iei în America?

Nu vreau să discut despre acest subiect. E problema mea când o iau, nu vreau să ştie toată ţara.

Fostul tău socru, Ion Columbeanu, te-a atacat dur. Cu ce l-ai supărat atât de tare?

În legătură cu cei care au ceva de spus despre mine, îmi doresc să-şi găsească liniştea sufletească şi să le meargă bine pe toate planurile vieţii, astfel încât să nu mai fie preocupaţi de soarta mea. Îi înţeleg poziţia pentru că fiecare părinte îşi apără copilul.

Îţi vei vizita părinţii?

Cu o zi înainte să plec în SUA, voi merge să-mi vizitez tatăl, mama, ca de obicei. Îmi doresc să-mi văd toată familia, ei sunt singurii de care pot să fiu sigură că mă iubesc într-un mod altruist, fără pretenţii, fără să-mi ceară ceva. Trebuie să am grijă de ei aşa cum au avut şi ei până să pornesc pe drumul meu.

Care e secretul siluetei tale?

Nu vreau să slăbesc, de asta mănânc cât mai multe proteine, ca să nu pierd masa musculară. Fac sală în fiecare zi, minimum o oră, maximum trei ore, în care ard până la 1.000 de calorii. Mi-am convins toţi prietenii să facă sport. În România, programul de sport mi-l fac în funcţie de Irina. În general nu-mi găsesc scuze, merg la sală indiferent de cât de ocupată sunt. Merg la World Class pentru că este foarte aproape de locuinţa mea, alerg pe bandă, ridic greutăţi, alternez exerciţiile ca să nu se obişnuiască muşchii cu acelaşi tip de mişcare.

Acelaşi stil sportiv are şi iubitul tău?

Da, şi el face sport regulat, dar norocul lui este că are gene bune şi se menţine bine. Nu merg întotdeauna cu el la sală, pentru că aveam program diferit, dar uneori, dimineaţa, după ce ne trezim, facem sport împreună. Avem o sală amenajată acasă.

Iubitul chinez o răsfaţă în lux


Monica şi Irinel Columbeanu au fost căsătoriţi cinci ani şi au împreună o fetiţă, pe Irina, de 6 ani. Despărţirea a fost cu mare scandal, marea luptă fiind pentru custodia fetiţei. Judecătorii au decis ca micuţa să rămână în grija tatălui, iar procesele s-au încheiat după doi ani, abia în urmă cu câteva luni, când Moni a renunţat la luptă în schimbul promisiunii miliardarului că Irina va putea merge în vacanţe la mama ei, în America.

După divorţ, Moni a ales să-şi refacă viaţa peste Ocean, alături de un chinez putred de bogat, celebru pentru produsele marca „Mr. Pink". Iubitul o răsfaţă cu tot felul de cadouri de lux. La mâna ei străluceşte un ceas superb, din aur roz. „Îmi face plăcere să-l port pentru că-mi aduce aminte de iubitul meu", ne-a spus Moni.