EXCLUSIV! Moni învaţă chineza de dragul lui Mr. Pink

CLIIMA20120425_0035_1.jpg

Monica (25 de ani) şi chinezul Lhamo (24 de ani), zis Mr. Pink, se iubesc în Los Angeles
Citeste tot despre: 

Vrea să îl cucerească până în măduva oaselor pe Mr. Pink. Întâi l-a dat gata cu frumuseţea, apoi i-a arătat cât de dibace poate fi în afaceri, iar acum vrea să-i arate chinezului că poate vorbi şi pe limba lui. Aşa că Monica Gabor s-a pus pe învăţat chineza.

De un an şi jumătate de când se află în America, Monica încearcă să-şi transforme în realitate visurile. Faptul că se află acolo a demonstat că e posibil, iar acum încearcă, pas cu pas, alte obiective personale.

Momentan unul dintre ele e să înveţe limba chineză, dar fără profesor. Monica şi-a propus să-l dea gata pe iubit vorbindu-i acestuia chiar pe limba lui. Aşadar, vedeta şi-a achiziţionat manuale pentru începători şi de o săptămână studiază limba chineză, dar pe cea uzuală.

Ajutată de Mr Pink, frumoasa brunetă a făcut progrese, la pronunţie. Partea cea mai plăcută a iniţierii s-a consumat ieri, când Monica i-a spus acestuia, pentru prima dată după un an de când îşi trăiesc dragostea: «Wo Ai Ni!», adică «Te iubesc!».

"Mr. Pink a fost fericit să mă audă spunându-i "Te iubesc", dar nu în engleză, aşa cum îl obişnuisem, ci în chineză. O studiez de o săptămână şi mi se pare uşoară. Prietenii noştri au fost uimiţi când m-au auzit vorbind, au spus că asimilez atât de repede", a declarat Monica Gabor, pentru Click!

În paralel, fosta doamnă Columbeanu studiază şi limba engleză, şi literatura dramatică, însă ajutată de profesori, deoarece îşi doreşte să fie pregătită foarte bine pentru o carieră cinematografică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1