EXCLUSIV! Megapetrecere în Paradisul Verde! Ţânţăreanu: «Am cheltuit 20.000 euro! Dacă tot au cumpărat case, le-am dat un cârnat»

O atmosferă ca în poveste! Până la urmă nu degeaba i se spune complexului rezidenţial Paradisul Verde. Încă de la intrarea în curte, oamenii erau întâmpinaţi cu pahare cu ţuică şi vin fiert, iar mâncarea era pur şi simplu un deliciu! Preparate tradiţionale din toate tipurile de carne şi sute de platouri cu aperitive au fost puse la dispoziţia celor care au vrut să ia parte la petrecerea de Crăciun a omului de afaceri Ţânţăreanu.

Cristian Ţânţăreanu a chemat tot satul la petrecerea de Crăciun de la Corbeanca! Miliardarul a pus pe jăratic un tăuraş de 350 de kilograme, un porc de 250 kg, mai mulţi curcani imenşi, dar şi sute de litri de vin roşu şi ţuică fiartă.

Au fost invitate toate rudele şi toţi vecinii să se înfrupte din bucatele tradiţionale şi să deguste vinul roşu care a curs în neştire din butoaie.

«Este serbarea noastră anuală de Crăciun! Locuitorii noştri, care sunt două mii, dacă vin toţi am belit-o! Deci, în fiecare an noi invităm oamenii la masă. Vorba aia, la câţi bani le-am luat pe case pot să le dau şi eu un cârnat. Am pregătit de toate! Un tăuraş, un porc. Viţelul are 350 de kilograme, iar porcul 250 de kilograme, iar dacă nu le ajunge mâncare îi compsensăm cu ţuică», a declarat Cristian Ţânţăreanu, pentru Click.ro

Cei care au luat parte la superpetrecerea organizată de miliardar s-au bucurat de mâncare din belşug, iar un ansamblu de lăutari a destins invitaţii cu muzică de petrecere. Copiii din Corbeanca au avut parte de multe cadouri, dar şi de un spectacol artistic cu dansatori, clovni şi Moş Crăciun, dar şi câteva crăciuniţe.

La cheful miliardarului au fost invitate 1000 de persoane. Şi, cu toate că spune că nu acheltuit foarte mulţi bani pentru organizarea petrecerii din Paradisului Verde, omul de afaceri nu s-a uitat la bani: «Nu am cheltuit 500.000 de euro, aşa cum spun unii şi alţii prin presă, dar am cheltuit ceva. Am chemat formaţii, orchestre. În total am cheltuit cam 20.000». ne-a mai spus Ţânţăreanu.

De Crăciun şi Anul Nou petrece cu familia

Ţânţăreanu a pregătit petrecerea pentru toţi locuitorii din Paradisul Verde, însă de Crăciun plănuieşte să-l facă în familie: «De Crăciun am să ţin o masă în familie, iar de revelion la fel! », a mai spus omul de afaceri.