EXCLUSIV Măruţă dă 1.000 € pe lună pentru bona fiului

CLIIMA20140604_0116_1.jpg

Au învăţat-o româneşte (FOTO: CLICK!)

Când vine vorba despre fiul lor, Andra şi Cătălin Măruţă nu se uită la bani. Cei doi plătesc un salariu uriaş bonei lor filipineze: 1.000 de euro.

Când sunt departe de casă, când filmează pentru emisiunile de televizune pe care le pregătesc, au şedinţe foto sau merg în concerte şi turnee, Cătălin (36 de ani) şi Andra Măruţă (27 de ani) au acasă un ajutor de nădejde, pe care se pot baza oricând.

Surse din preajma cuplului ne-au povestit că cei doi au angajat o bonă filipineză pe care o plătesc cu 1.000 € pe lună.

Zoom
Au învăţat-o româneşte (FOTO: CLICK!)

Tânăra este foarte dedicată micuţului cu care petrece foarte mult timp, ba chiar s-a mutat în casă cu familia. Femeia a fost repede îndrăgită de Andra şi Cătălin, motiv pentru care au învăţat-o să vorbească româneşte. Dar şi ea are obligaţia de a vorbi cu micuţul David (3 ani) doar în limba engleză.

Bona filipineză face deja parte din familie şi este mai mereu prezentă alături de soţii Măruţă. Se înţelege bine cu David şi, de multe ori când ies în parc, se joacă împreună", ne-a povestit sursa.

Fotoreporterii Click! au susprins-o de mai multe ori pe solistă la plimbare cu băieţelul şi, deşi nu era neapărat nevoie, era prezentă şi bona.

Click! Spune

Din ce în ce mai mulți români apelează la firme de recrutare pentru a angaja bone filipineze. Salariile pe care trebuie să le plătească pornesc de la 300 de euro.

Și ei au angajat filipineze

Pepe (34 de ani) şi soţia sa, Raluca, au angajat o bonă filipineză pentru micuţa lor, Maria (1 an și 9 luni), şi o plătesc cu 500 de euro pe lună.

Ellie White (30 de ani) a avut mai multe încercări de a angaja bona potrivită pentru Mihăiţă, băieţelul ei de 1 an și jumătate. Solista a avut peste opt bone filipineze dar le-a concediat rând pe rând. Le plătea cu 500 de euro pe lună.

Actorul şi scenaristul

Dra­­goş Moştenescu (47 de ani) are o bonă filipineză la trei copii, Luca (6 ani) şi gemenele Ana şi Elena (4 ani). O plătește cu 470 de euro pe lună.