EXCLUSIV Martor cheie în scandalul infidelităţii lui Nelu Ploieşteanu: «Nu l-am văzut niciodată cu femei»

CLIIMA20140528_0176_1.jpg

Nelu Ploiesteanu (foto: Facebook)
Citeste tot despre: 

Mărioara Lincan a spus în cadrul unei intervenţii telefonice în ediţia de miercuri a emisiunii Click! că ea nu crede că Nelu Ploieşteanu i-a fost vreodată infidel soţiei lui, Elena. Interpreta a spus că lucrează cu acesta de zeci de ani, dar nu l-a văzut niciodată umlând cu femei.

Mărioara Lincan a sărit în apărarea lui Nelu Ploieşteanu, miercuri seara, la emisiunea Click!. Interpreta a spus că nu crede că Ploieşteanu şi-ar fi înşelat vreodată soţia, deoarece ea nu l-a văzut niciodată umblând cu femei.

„Eu niciodată nu l-am văzut pe Nelu cu vreo femeie. De 1 şi 2 mai am fost cu Nelu la mare şi vreau să vă spun că singur a venit, singur a plecat. Nu l-am văzut cu nicio femeie. Îl sfătuiesc să se întoarcă la copiii lui, la soţia lui. Eu o înţeleg pe Elena. Ea a ieşit pe post la nervi şi a vorbit despre tot. Eu am vorbit numai cu Nelu, unde ne-am întâlnit la cântare. Niciodată nu l-am văzut în prezenţa vreunei doamne sau domnişoare", a spus Mărioara Lincan în cadrul unei intervenţii telefonice în emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.