EXCLUSIV Mariana Moculescu, dezvăluiri incredibile din relaţia cu Adrian Enache: «Mi-a învineţit ochiul...»

A fost primul bărbat din viaţa ei, dar idila lor s-a terminat tot atât de repede cum a început. Mariana Moculescu şi Adrian Enache au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi în urmă cu aproape 30 de ani, aşa cum Click! a dezvăluit în exclusivitate. Dacă în prezent cântăreţul are un succes fantastic în rândul reprezentantelor sexului frumos, în trecut, Marina Moculescu nu a ştiut cum să fugă de el.

S-au cunoscut datorită pasiunii comune pentru muzică, ba chiar au cântat într-o formaţie rock, "Phoebus". Tineri şi frumoşi, cei doi s-au îndrăgosit, iar Mariana Moculescu a ajuns în patul cântăreţului. Gelozia lui Adrian Enache a determinat-o pe fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu să se retragă uşor din relaţie. Actriţa a povestit pentru Click! că Adrian Enache nu a fost bărbatul pe care ea şi l-a imaginat la început. Deşi, el i-a făcut un cadou un microfon de ziua ei, se pare că acesta a fost şi motivul uluitor al scandalului dintre ei.

Fostul iubit al Marianei, Cristi Marin, a declarat că actriţa a suferit teribil din cauza geloziei lui Adrian Enache, ba chiar a fost o victimă în relaţia cu cântăreţul.

Zoom
După despărţire, Mariana şi Cristi au început un război în toată regula

"Mi-a povestit ca Adrian Enache a lovit-o foarte rău pentru că era foarte gelos pe un chitarist din formaţie, unul Nicu. A fost o întreagă nebunie. Mariana a primit atunci un microfon şi de la mama ei, iar acesta a turbat de gelozie, crezând că a fost primit de la chitarist.

O scuipa şi o făcea în toate felurile şi îi reproşa că i-a luat microfon şi ea îl ţine în casă", ne-a spus fostul partener al Marianei Moculescu.

Fosta soţie a lui Horia Moculescu nici nu vrea să-şi mai amintească de "episodul" Adrian Enache. Mariana a povestit că a fost terorizată cât timp s-a iubit cu artistul, de aceea idila lor s-a transformat într-un calvar pentru femeie.

Zoom
Adrian Enache

"S-a purtat foarte urât cu mine. M-a lovit cu microfonul peste faţă şi mi-a învineţit ochiul stâng. Microfonul era primit de la mama mea. Şi el mi-a dat un microfon chiar de ziua mea. Mă urmărea şi nu-mi dădea pace, era foarte obsedat de mine.

Sunt foarte multe momente în care s-a purtat mişeleşte cu mine. Era gelos pe unul din formaţie. Îmi amintesc că  m-a legat de calorifer ca să-i recunosc de unde am primit acel microfon cu care m-a bătut", ne-a spus Mariana Moculescu. 

Citeşte şi:

EXCLUSIV Mariana Moculescu, idilă cu Adrian Enache! Fosta soţie a compozitorului şi-a pierdut virginitatea cu artistul?