EXCLUSIV Mama lui Kitty Cepraga şi-a înghiţit limba de durere!

CLIIMA20140302_0107_1.jpg

Puţin după ora 23.00, prezentatoarea Nicolle Stănese o invită pe scenă pe Alexandra Cepraga, membră a juriului Eurovision

Scene de groază, sâmbătă seara, pe scena Eurovision de la Braşov! Regizorul muzical Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident grav, pe care nu îl va putea uita niciodată, cu atât mai mult cu cât era să o coste viaţa. Doi angajaţi din TVR au salvat-o de la moarte, sub privirile îngrozite ale concurenţilor.

Ceea ce se anunţa a fi o seară liniştită s-a încheiat în note de disperare accentuată. Cu puţin timp înainte ca Paula Seling şi Ovi să fie anunţaţi drept marii câştigători ai finalei naţionale Eurovision, cu piesa „Miracle", un accident teribil le-a dat mari emoţii organizatorilor. Alexandra Cepraga (62 de ani), regizor muzical, jurată la finala naţională Eurovision şi angajată TVR cu o vechime 40 de ani, a avut parte de o mare cumpănă pe scena de la Braşov.

În timpul transmisiei în direct, în momentul în care prezentatoarea Nicolle Stănese i-a strigat numele şi a invitat-o pe scenă, mama actriţei Kitty Cepraga a căzut în gol de la cel puţin un metru înălţime şi s-a lovit atât de tare, încât a fost necesară intervenţia celor de la SMURD. Deşi TVR şi preşedintele juriului, Mădălin Voicu, au încercat să mascheze incidentul nefericit, susţinând că juratul a căzut de la doar 70 cm, lucrurile stau cu totul altfel, întreg filmul accidentului fiind surprins de fotoreporterii noştri.

În urma căzăturii, Alexandra Cepraga s-a accidentat foarte grav şi s-a ales cu un umăr dizlocat şi mai multe contuzii la nivelul picioarelor. Cei care au ridicat-o imediat după căzătură şi au ajutat-o să se aşeze pe un scaun nu au ştiut că Cepraga are umărul dizlocat, aşa încât femeia a îndurat în acele secunde chinuri cumplite.

În doar câteva secunde, femeia cade de pe scenă, de la circa un metru. Prezentatoarea îi asigură pe toţi că situaţia e sub control

Alexandra Cepraga a fost purtată pe braţe de doi angajaţi TVR după ce a fost ridicată de pe jos

De durere, juratul şi-a înghiţit limba, fiind la un pas de moarte. Din fericire, doi oameni de televiziune s-au prins repede că situaţia este gravă şi i-au salvat viaţa Alexandrei Cepraga. Este vorba despre jurnalista Cristina Lazăr, membru în echipa Iulianei Marciuc la "Destine ca-n filme" (TVR 2) şi asistentul de cameră Răzvan Niculae. Cu tărie şi prezenţă de spirit, Răzvan Niculae şi-a băgat mâna în gura femeii şi a ajutat-o să nu se axfisieze.

Schimonosită de durere, victima este dusă pe braţe în culise


Femeia a acuzat dureri îngrozitoare, fiind transportată cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă din oraş, într-o stare extrem de proastă.

Ambulanţa SMURD a transportat-o de urgenţă la spital


Duminică noapte, în jurul orei unu, medicii analizau starea de sănătate a Alexandrei Cepraga şi, conform unor surse din spital, juratei i-au fost administrate calmante puternice. De asemenea, conform aceloraşi surse spitaliceşti, Cepraga are un umăr dizlocat şi o puternică lovitură la cap, doctorii susţinând că este nevoie de un RMN. În seara accidentului, ea a fost însoţită la spital de sora sa şi de Tiberiu Cârstea, cunoscut ca omul care a făcut scena de la Cerbul de Aur şi soţia acestuia, medic de profesie.

La ora 4 dimineaţa, Alexandra Cepraga a fost transportată la un spital din Bucureşti. Astăzi, urmează să i se facă noi investigaţii.

Flash Eurovision


Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision, în luna mai, la Copenhaga, cu piesa „Miracle". În 2010, la Oslo, ei au ocupat locul al treilea. Paula şi Ovi au primit 10 puncte în urma voturilor publicului şi 12 puncte de la juriu.

Paula Seling a fost protagonista unui mic accident pe scenă, după aflarea rezultatului. Ea a căzut în genunchi şi s-a ales cu o rană sângerândă.

Cei doi câştigători au fost criticaţi dur de Gabriel Cotabiţă pe Facebook, solistul acuzând şi TVR 1 de blat: „Și uite așa câștigă cine trebuia! Conform principiului, orice ați vrea voi, mai departe pleacă cine vrem noi!". Apoi, el a încercat să o scalde: "Dacă fac aceste comentarii pe pagina personală, este pentru că sunt un spirit critic, analitic perfecționist, cu o memorie bunicică, care sesizează imperfecțiunile și le semnalează, fără implicare emoțională! Nu poți să nu sesizezi că e poate pentru prima dată, dacă nu, măcar după foarte mulți ani, când juriul contrazice un vot zdrobitor al publicului!", a mai comentat el.

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu" (Antena 1) a fost cea mai votată concurentă de către public. Piesa „One more time" a adunat 7509 voturi de la telespectatori. La polul opus s-a aflat Silvia Dumitrescu, pentru care au trimis SMS-uri doar 112 români.

FOTO De ce nu au mai fost citite notele juriului la Eurovision: un membru al juriului a căzut şi s-a rănit grav

VIDEO Paula Seling şi Ovi reprezintă România la Eurovision 2014. Repetă performanţa din 2010?

Asta nu s-a observat la televizor: un concurent a venit pe scenă în picioarele goale să facă show