EXCLUSIV! Mama Laurei Stoica, interviu emoţionant de ziua fiicei care a murit acum 7 ani: «Laura e peste tot»

Astăzi, Laura Stoica ar fi împlinit 46 de ani. În urmă cu 7 ani, mai precis în martie 2006,  artista şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu au murit într-un accident rutier. Datorită piesei pe care fiica i-a compus-o, special, cu un an înainte de deces, Elena Stoica a învins situaţia. 

Click!: Dureros pentru o mamă să-şi piardă copilul. Dumneavoastră aţi pierdut o fiică, un viitor ginere şi un nepot care urma să se nască. Cum au fost acele clipe?

Elena Stoica: Nu a fost plăcut. Să-ţi pierzi copilul, nu se compară cu nicio durere sau necaz din lumea asta. Bineînţeles, regret cu atât mai mult că o dată cu Laura s-a pierdut şi nepotul sau nepoata care urma să vină pe lume. Oricum, Laura este peste tot, nu pot să vorbesc despre ea la trecut. Fizic nu este, dar spiritul ei, da. Îi ascult melodiile tot timpul.

Cum au trecut aceşti 7 ani, fără Laura? V-aţi resemnat?

Pe parcurs am reuşit să depăşesc momentul. Mă deranjează când aud că se vorbeşte despre noi la televizor, că suntem distruşi. NU! Nu este adevărat şi nu-mi place să se spună că suferim. Dumnezeu a decis asta! Fiecare merge pe drumul lui! Am ajuns la concluzia că fiecare om are viaţa lui, iar atunci când ţi-ai îndeplinit misiunea, Dumnezeu face ce vrea cu tine. Ea, de-acolo de sus, vreau să se bucure de viaţa pe care o trăim noi. Fiecare are un anumit număr de ani de trăit şi fiecare suntem datori să ni-i ducem demn. Nu trebuie să-mi pun acum nisip în cap, să mă acopăr cu basma neagră ori să cădem la pământ că "vai, ce mi se întâmplă!!"

Ce v-a întărit atât de mult în această perioadă grea?

Zoom
ser

O melodie pe care Laura a compus-o special pentru mine, cu un an înainte să moară. Este vorba despre piesa "Mereu mă ridic", de pe albumul "S-a schimbat", pe care l-a lansat în 2005. Mi-a spus atunci: "Mamă, asta este o piesă pentru învingători!", iar eu trăiesc după acest imn. Ce face un învingător? Cade de zece ori şi se ridică la loc!  Mă bucur că Laura a fost în viaţa mea şi că am petrecut clipe minunate.

Să înţeleg că a presimţit tragedia?

Spiritul ei, da! Ea, ca om, nu!

Mai ţineţi legătura cu familia lui Cristian Mărgescu? Ce mai fac părinţii lui?


Tatăl lui Cristi s-a prăpădit la doi ani de la accident. A suferit foarte mult din cauza lui, a primit altfel vestea. Mama lui e o femeie optimistă şi foarte puternică. Mai ţinem legătura.

Ce faceţi astăzi?

Merg la cimitir! Îi duc flori şi aprind lumănări.