EXCLUSIV Iulia Vântur a primit inelul de logodnă de la celebrul actor indian Salman Khan!

Se pare că Iulia Vântur a tras lozul cel mare. Apropiaţii frumoasei blonde vorbesc despre povestea de dragoste dintre aceasta şi celebrul actor Indian, Salman Khan, un sex-simbol masculin de la Bollywood, dar şi despre inelul de logodnă, pe care Iulia l-a primit de curând.

Relaţia dintre Iulia Vântur (31 ani) şi Salman Khan (47 ani), unul dintre cei mai şarmanţi actori din India, dezvăluită, săptămâna trecută, de presa indiană, a fost îndelung comentată şi în presa autohtonă. Cu toate acestea, nici Iulia şi nici Tom Cruise de India nu s-au grăbit să confirme, dar nici să infirme informaţiile apărute în mass-media.

Presa din India scrie despre frumoasa româncă ca fiind viitoarea soţie a actorului! Şi nu întâmplător! Apropiaţii vedetei Pro TV sunt de părere că blonda a fost cerută în căsătorie de curând de către iubitul ei celebru. Iulia Vântur se află într-un concediu prelungit în India. Ea şi-a putut permite un concediu mai lung deoarece "Dansez pentru tine" se află în pauză, iar la Ştirile de weekend de la Pro Tv este înlocuită de colegi.

Salman Khan este unul dintre cei mai şarmanţi actori indieni.

Ziariştii indieni au mai lansat informaţia conform căreia Iulia va filma alături de iubitul ei, în show-l acestuia de televiziune, "10 Ka Dum" ("Puterea lui 10"). Se pare că Salman Khan îi va oferi frumoasei blonde şi un rol într-un film. Presa din India mai susţine că Iulia a luat lecţii de dans oriental, încă de când l-a cunoscut pe actor şi că acesta i-ar fi dăruit un Mini Cooper D Countryman. Conform presei indiene, Iulia Vântur stă în cel mai luxos hotel din Bandra,Taj Lands End.

Conform surselor, tot aici se pare că se consumă nopţile fierbinţi dintre cei doi. Interesant este că Iulia a mai fost logodită o dată în Mumbai, în urmă cu doi ani, când a vizitat India la braţul lui Marius Moga, iubitul ei de pe atunci. Şi tot în vacanţa respectivă, frumoasa româncă avea să-l cunoască pe Salman Khan, cel mai important actor de la Bollywood, poreclit Tom Cruise de India.

"Mi-am făcut foarte mulți prieteni în India, unii dintre ei lucrează în domeniul filmului și al televiziunii. Prin ei am avut șansa de a vizita studiourile de la Bollywood și chiar de a asista la unele filmări. A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine, mai ales că am putut compara cu ce ce întâmplă în țara noastră în acest domeniu", povestea Iulia Vântur în urmă cu doi ani.

"Norocul meu a fost că în acea perioadă se filmau secvențele finale din ultimul succes de box-office din India, filmul Bodyguard, care îi are în rolurile principale pe Kareena Kapoor, Salman Khan și Hazel Keech, actori foarte iubiți de publicul indian, pe care eu îi știam deja din vizita mea anterioară în India, cu care m-am împrietenit. M-am bucurat să cunosc întreaga echipă și felul în care se lucrează acolo, am stat de vorbă cu regizorul, cu producătorii, cu actorii care mi-au povestit cum funcționează această industrie colosală de la Bollywood. Sunt fericită că am avut și această experiență care m-a făcut să spun o dată în plus cât de fascinantă este această țară pentru mine", a mai spus blonda despre experienţa indiană în urmă cu doi ani.
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1