EXCLUSIV «Irinel mi-a promis că nu se mai însoară!»

La cei 56 de ani ai săi, lui Irinel Columbeanu îi arde iar de joacă cu fete mai tinere. Afaceristul s-a combinat cu un manechin de 20 de ani, însă seniorului nu-i este pe plac acest lucru. Ion Columbeanu speră că băiatul lui nu va face greşeala de acum şapte ani, mai ales că i-a promis că nu se mai însoară.

I-a avut exemplu de căsnicie chiar pe părinţii lui, care au fost căsătoriţi 58 de ani, însă Irinel Columbeanu nu a avut noroc la acest capitol. Milionarul s-a însurat cu Monica Gabor, împotriva  familiei sale, care nu a agreat sub nici o formă  decizia.

Ion şi Georgeta Columbeanu nu vedeau cu ochi buni o căsnicie între două persoane între care exista o  diferenţă de vârstă considerabilă, dar s-au lăsat păgubaşi şi, într-un final, şi-au acceptat nora.

Doar naşterea nepoatei, Irina, i-a făcut să mai uite de necaz şi să se mai înveselească. Minunea însă nu a ţinut mult, căci la scurt timp milionarul a divorţat, şi a fost o ocazie bună pentru ca seniorul să-şi verse tot năduful purtat fostei nurori. Când zicea că a scăpat de belea, iată că tatăl milionarului de la Izvorani s-a pricopsit cu o nouă „Monica".

Ion Columbeanu, alături de fosta lui noră

Alexandra Hodiş este o tânără care îi agită zilele lui Irinel de prin vară, iar faptul că a apărut cu ea în public este o confirmare a relaţiei. Afaceristul s-a afişat cu sosia fostei neveste la ziua Ramonei Bădescu, la Premier Palace.

Iri, alături de Alexandra, o brunetă care seamănă leit cu fosta lui soţie

Este frumoasă şi, la fel ca şi Monica, este manechin al agenţiei lui Matei Miko, persoana care le-a făcut şi legătura. Bătrânul Columbeanu habar n-avea de „aventura" juniorului şi a părut surprins când a auzit.

„Nu am auzit că Irinel ar avea pe altcineva. E prima dată când aud", ne-a spus Ion Columbeanu. Se pare că singurul lucru care i-ar face bătrâneţea mai grea ar fi ca fiul să o ia de nevastă pe tinerică.

„Irinel mi-a promis că nu se mai însoară. Şi înainte să fie cu Monica mi-a promis acest lucru, dar Monica cred că i-a făcut ceva de i-a căzut aşa cu tronc fiului meu. Nu ştiu ce să zic, este decizia lui ce face cu propria-i viaţă. Eu nu cred că va mai face pasul ăsta", ne-a spus Ion Columbeanu.

Căsnicia cu Moni a rezistat doar cinci ani

Irinel Columbeau a cunoscut-o pe Monica Gabor în ianuarie 2006, la un casting al Agenţiei Transilvania Models, deţinută de Matei Miko. La doar un an de relaţie, milionarul a luat-o de soţie cu mare fast pe frumoasa  brunetă, în ciuda unor zvonuri destul de grave referitoare la decenţa acesteia. După cinci ani de căsnicie, Iri şi Moni au divorţat, continuând aproape doi ani în tribunal lupta pentru custodia fetiţei lor, Irina, acum în vârstă de aproape 7 ani. Imediat de la divorţ, Monica şi-a refăcut viaţa alături de un chinez bogat, Mr. Pink, şi, pentru a pune capăt disensiunilor, a hotărât să-i lase fetiţa fostului soţ.

Moni i-a făcut parastas mamei, în America

Au trecut mai bine de trei luni de când mama Monicăi Gabor a murit, după ce o bucată de stâncă s-a desprins şi i-a căzut în cap, în timp ce femeia se afla la Peştera Polovragi.

Aflată în America, Monica nu a putut veni la mormântul Veronicăi Bulai pentru a-i face pomana de 90 de zile, aşa că, în 27 noiembrie, a organizat un parastas în Statele Unite.

Ea a postat pe Facebook câteva fotografii cu meniul de care participanţii au avut parte. De asemenea, Monica apare într-o poză alături de portretul mamei sale, iar textul care a însoţit fotografiile postate de Monica este următorul: "Mulţumesc din inimă tuturor prietenilor care s-au rugat împreună cu mine pentru liniştea mamei mele iubite! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi şi să ne aibă în pază".

Joia trecută, Irinel Columbeanu şi-a făcut apariţia, la petrecerea Ramonei Bădescu, cu două tinere manechine. Una dintre fete, însă, a atras atenţia în mod deosebit, datorită asemănării cu Monica Gabor, fosta soţie a afaceristului. Tânăra se numeşte Alexandra Hodiş şi este, de mai bine de doi ani, manechin la agenţia „Transilvania Fashion", deţinută de naşul omului de afaceri, Matei Miko. Alexandra se poate lăuda şi cu un titlu de "Miss", obţinut pe Litoral, la Cap Aurora.

FOTO EXCLUSIV Irinel Columbeanu a înlocuit-o pe Moni cu sosia ei

FOTO EXCLUSIV Uite cât de sexy e noua iubită a lui Irinel Columbeanu, doar în costum de baie

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1