EXCLUSIV! A intrat în depresie totală! Simona Traşcă plânge continuu: «Îmi bag picioarele în ea viaţă»

Citeste tot despre: 

Simona Traşcă s-a despărţit miercuri de iubitul ei, iar de atunci vedeta a intrat în depresie şi nu se mai opreşte din plâns. Pamela de România este deprimată din cauza faptului că nici până acum nu şi-a găsit sufletul pereche.

Simona Traşcă a spus de nenumărate ori că este o persoană sensibilă şi că ajunge uşor la depresie. Experienţele nefaste pe care le-a avut de-a lungul timpului au făcut-o pe blondă se nu mai aibă încredere în sine.

Se pare că totul a fost o iluzie, Pamela de România s-a despărţit ieri de iubitul ei, iar de atunci a intrat în depresie. Blonda este de părere că nu are noroc în dragoste şi nu mai poate avea încredere în niciun bărbat.

Simona spune că s-a săturat să-şi mai încerce norocul la bărbaţi, se simte singură şi neajutorată.

«Nu ştiu cum se întâmplă, dar mereu e aşa la mine. Nu pot să găsesc pe cineva care să-mi fie alături la bine şi la greu. E dificil, nu ştiu! Tot timpul se sfârşeşte prost, pur şi simplu nu reuşesc să am o relaţie serioasă. Găsesc numai oameni cu care nu sunt compatibilă. Plâng şi sufăr pentru că nu am găsit nici până acum omul potrivit, e deprimant. Lucrurile astea mă sensibilizează şi intru uşor în depresie. Nu suport să pierd pe cineva, iar când se întâmplă asta nu mai ştiu de mine. Mă ataşez repede de oameni. Poate aşa trebuie să fie viaţa mea, presărată cu experienţe nedorite. Îmi bag picioarele  în ea de viaţă. M-am săturat», ne-a declarat Simona Traşcă.