EXCLUSIV Într-o oră şi jumătate s-a transformat în femeie!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Blondă, picioare lungi şi bine conturate, talie de viespe, machiaj strident. Toate acestea ar putea fi semnalmentele unei femei irezistibile. Ei bine, nu-i aşa. 100% bărbat, Ovidiu Danci, actor în show-ul „iComedy” de la Antena 1, reuşeşte să se transforme, doar într-o oră, într-o tipă irezistibilă. De aceeaşi părere sunt şi spectatorii lui, dintr-un cunoscut club bucureştean.

În urmă cu nouă ani, Ovidiu Danci (32 de ani) nici nu se gândea că va ajunge vreodată să fie femeie. În 2004 abia termina Academia de Balet din München şi visa să ajungă un balerin de renume.

După: Ovidiu este deja uitat, iar locul lui a fost luat de Diva Destina

A dansat pe scenele Operei din München şi Regensburg, însă viaţa a vrut altceva pentru el. „Nu am reuşit să mă adaptez în Germania deloc, aşa că m-am întors şi m-am dus la un casting de dansatori la PRO TV. Acolo, însă, mi-au propus să încerc să fac travesti. La început, am fost confuz. Nu m-am dat niciodată cu rimel, nu m-am machiat, eram un bărbat normal", a declarat Ovidiu, pentru Click!

Înainte de a începe să fie machiat, actorul se bărbiereşte. Face acest lucru în fiecare zi

Georgiana îi aplică baza de machiaj şi fondul de ten, iar apoi pune pudra

Machiajul ochilor este cel mai important. Astfel, Ovidiu devine treptat femeie

Aşa a ajuns ca în 2006 să intre în pielea Angelei din serialul „Om sărac, om bogat", primul său rol în travesti, cel care i-a adus mai multă apreciere decât şi-ar fi imaginat vreodată. De atunci, balerinul a continuat să evolueze, iar acum a ajuns să fie cea mai dorită femeie din cluburile bucureştene.

La final, se aplică rujul şi câteva pietre în colţul ochiului, pentru strălucire

Diva Destina este cel mai îndrăzneţ proiect al său, un parteneriat cu clubul „Le Gaga" din Capitală. „Diva Destina s-a născut acum cinci luni şi este meritul meu doar în proporţie de 50%. Prietena mea, Georgiana Codincă, a venit cu conceptul de machiaj şi face magie. Eu nu fac decât să mă bărbieresc zilnic", a povestit actorul, cu zâmbetul pe buze. De mai bine de o lună, Ovidiu se împarte între travestiul din club şi rolurile sale de la „iComedy", unde joacă alături de Mihai Bendeac şi Mickey Hash. În cursul săptămânii merge la filmări, iar vinerea şi sâmbăta trece prin transformarea vieţii sale.

Timp de o oră şi jumătate, stă nemişcat şi aşteaptă ca make-up artistul să îi dea viaţă Destinei.

„Georgiana ştie foarte bine ce are de făcut şi, cât timp mă machiază, eu mă gândesc la ce voi face pe scenă, la cum vor fi primite mişcările mele, la ce pot aduce nou", a mărturisit actorul. Când machiajul este gata, Ovidiu îşi pune peruca, încalţă pantofii cu toc şi îmbracă ţinuta de seară. Imaginea de ansamblu este una dificil de uitat: cu greu îţi vine să crezi că în faţa ta este, de fapt, un bărbat!

Ovidiu Danci, de la «Dansez pentru tine» la Antena 1 pentru 7.000 €

FOTO! Ea este cea mai dorită femeie din cluburile din România! Vezi cine e de fapt Diva Destina!

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5