EXCLUSIV Inna, ce bine te distrezi cu fotograful la Bran!

CLIIMA20140221_0129_1.jpg

Inna a ajuns cea mai cunoscută solistă din România la nivel internaţional. Ea a cucerit topurile în 2009, cu albumul ei de debut, „Hot”. (Foto: FHM)
Citeste tot despre: 

E tânără, frumoasă, celebră, motive suficiente pentru a deveni ţinta unor bărbaţi care şi-o doresc alături. De când s-a despărţit de impresarul ei, Inna s-a ocupat mai mult de muzică şi mai puţin de sufletul ei. Iată însă că noi am surprins-o cu un bărbat.

Stă mai mult în străinătate decât în ţara natală şi face bani pe bandă rulantă din concerte. Inna (27 de ani), pe numele ei adevărat Elena Alexandra Apostoleanu, este o prezenţă rară pe meleagurile autohtone, însă atunci când vine în România nu poate trece neobservată.

Inna se distrează foarte bine în compania fotografului ei

Aşa s-a întâmplat recent, când vedeta a fost surprinsă în vizită la Castelul Bran, în compania unui tip frumuşel, trecut bine de 35 de ani, de care părea foarte apropiată. Îmbrăcaţi în negru, cu haine groase, cei doi s-au plimbat mult, singuri-singurei, au vizitat Castelul Bran şi au zâmbit încontinuu.

După ce au vizitat Castelul Bran, cei doi şi-au continuat, relaxaţi, plimbarea

Click! a aflat că frumuşelul care a însoţit-o pe Inna la munte este fotograful ei personal, americanul John Perez, cel care a reuşit să o dezbrace de mai multe ori pentru diverse pictoriale incendiare.


De altfel, fotograful şi-a postat imediat pe contul de Instagram mai multe imagini personale, realizate în vizita de la Castelul Bran. Tot pe paginile sale de socializare tronează, la loc de cinste, pictoriale întregi, sexy, cu muza sa, Inna.

Aceasta este una dintre nenumăratele fotografii pe care John Perez i le-a realizat Innei. Solista a renunţat complet la haine

Şi comentariile virtuale dintre cei doi sunt pline de inimioare cu subînţeles. Inna ne-a trimis punctul ei de vedere prin intermediul  reprezentanţilor săi din România: „De-a lungul vremii, Inna a fost adesea fotografiată în compania colegilor sau colaboratorilor echipei Global Records şi despre fiecare s-a speculat că ar fi un presupus iubit. În cazul acesta, e vorba despre John Perez, un renumit DoP (Director of Photography), care a lucrat cu artişti mari, precum Beyoncé, Shakira, Rihanna, Jay-Z şi cu care Inna a mai colaborat la videoclipurile pentru «WOW», «Caliente», «In Your Eyes», precum şi pentru nenumărate şedinţe foto.

În urmă cu o săptămână, John Perez a fost în România pentru a onora mai multe proiecte dezvoltate împreună cu Inna şi echipa ei. De altfel, ei au fost însoţiţi la Bran şi de alţi membri din echipa Innei, care însă nu apar în aceste fotografii".

S-a despărţit de impresarul ei acum 10 luni

Numele Innei a fost legat mult timp de un singur bărbat, impresarul ei, Lucian Ştefan Gîtiţă. Pe toată perioada relaţiei, care a durat aproximativ 10 ani, cei doi au fost foarte secretoşi şi discreţi, deşi impresarul a fost deseori bănuit de infidelitate. Inna şi Lucian s-au despărţit acum 10 luni, iar bărbatul s-a cuplat cu Maria Băla, o elevă în vârstă de 19 ani.

FOTO EXCLUSIV Inna, cine e bărbatul cu care îţi faci vacanţa la Bran?

FOTO SUPER HOT! Inna, sexy şi goală în piscină! Nu ai mai văzut aşa ceva!