EXCLUSIV Incredibil! What's Up, solistul care cântă «K la Meteo», şi-a bătut iubita în faţa tuturor! Ce spune fata

CLIIMA20140115_0133_1.jpg

Marius Marian Ivancea, adică What's Up (Foto: Facebook)

Marius Marian Ivancea, cunoscut publicului sub numele "What's Up", este protagonistul unui scandal imens. Cântăreţul şi-a bătut iubita în public, în faţa unor martori şocaţi. Poliţia confirmă incidentul, însă iubita cântăreţului a avut o reacţie incredibilă când reporterii Click! au întrebat-o ce s-a întâmplat.

Totul s-atr fi petrecut luni, într-un local din Bucureşti, situat pe Şoseaua Olteniţei. Potrivit martorilor, What's Up era cu iubita şi cu încă o persoană. Au venit la local cu maşina, solistul a coborât cu amicul să-şi ia o şaorma. Fata a coborât după ei şi a fost luată la bătaie.

Simina ar fi fost lovită fără milă, cu pumnii şi picioarele, iar la un moment dat Ivancea ar fi spart geamul restaurantului cu o scrumieră.

Surse din poliţie au confirmat pentru Click! întreaga poveste: "În urma plângerii făcute de patronul localului, What's Up s-a ales cu dosar penal pentru distrugere".

Varianta iubitei

Tânăra lovită neagă conflictul. „S-a spart un geam şi martorii au spus că ne-am bătut. Noi suntem acasă acum bine mersi şi ne vom căsători", a declarat Simina pentru Click!

Poveste de dragoste cu năbădăi

What's Up (24 de ani) şi Simona Costea au o relaţie de mai bine de patru ani. Practic, ea este cea care l-a scos din anonimat şi l-a transformat dintr-un vânzător de haine din Militari în vedeta de astăzi. În calitate de impresar, Simina l-a promovat din răsputeri, făcându-i cunoştinţă cu "oameni potriviţi".

Dragostea dintre ei a evoluat, iar în urmă cu un an el a cerut-o în căsătorie. S-au despărţit însă pe neaşteptate. Vestea i-a luat prin surprindere pe apropiaţi, care l-au acuzat pe solist că a profitat de ea să ajungă sus şi apoi a aruncat-o ca pe-o măsea stricată.

Lucrurile nu s-au oprit aici. După două luni, răstimp în care ea l-a asaltat cu mesaje, What's Up şi Simina s-au împăcat.

"Este în continuare logodnica mea. Acum un an am anunţat că ne vom căsători. Am fost despărţiţi în ultimele două luni, pentru că au fost mai grele. Acum ne-am uitat în urmă, la tot ce am greşit şi acum începem să ne acceptăm unul pe altul, cu bune şi rele. Încercăm pentru ultima dată, acum vrem să fie pentru totdeauna", a declarat el în septembrie 2013.

Toată povestea, în seara asta la FOCUS MONDEN de la Prima TV (ora 23:15).

Simina şi What's Up, într-o fotografie postată pe Facebook