EXCLUSIV Incredibil! De pe sticlă, prezentatoarea măcelărită la ginecologie a ajuns după gratii!

Final de an şocant pentru o cunoscută moderatoare! Nici bine nu terminase emisiunea la postul 6 Tv, unde era de curând angajată, că poliţiştii au ridicat-o şi au dus-o direct în închisoare! Lenna Horvath, prezentatoarea care a fost măcelărită la ginecologie, a fost arestată preventiv pentru 29 de zile şi extrădată în Austria. 

Povestea Lennei Horvath (36 de ani), o româncă stabilită în Austria, bate orice scenariu de film. S-a făcut cunoscută în peisajul monden în primăvara anului trecut după ce s-a lipit de Daniel Onoriu şi a intrat în conflict cu pilotul pe care l-a acuzat că a sedus-o pentru a o escroca.

La scurt timp numele ei a fost din nou implicat într-un scandal de proporţii în toamna anului trecut. Lenna Horvath a ajuns pe masa de ginecologie a unui medic neamţ, care profesează în România de 18 ani. Blonda a susţinut atunci că a fost la un pas de moarte, după ce ginecologul i-ar fi făcut un chiuretaj pe viu.


Cu hemoragie abundentă, ea a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar, unde medicii i-au făcut histerectomie (n.r. îndepărtarea pe cale chirurgicală a uterului). Şi-a revenit cu greu şi când totul părea că intră pe făgaşul normal în viaţa ei, s-a trezit cu poliţiştii peste ea.

La data de 12 decembrie 2013, Lenna Horvath a intrat în atenţia autorităţilor în baza unui mandat de arestare internaţional, emis de poliţiştii austrieci la data de 21 noiembrie 2013. Surse din rândul anchetatorilor au povestit pentru Click! că principala acuzaţie care i se aduce prezentatoarei este escrocheria.

Tânăra ar fi luat cu titlu de împrumut de la diverse persoane sume fabuloase pe care a "uitat" să le mai restituie. Apropiaţii ei vorbesc despre sute de mii de euro pe care Lenna Horvath trebuia să le dea înapoi persoanelor care au crezut-o şi i-au oferit sprijin financiar.

CLIIMA20140106_0067_1.jpg

Lenna Horvath, mandat arestare

Arestată pentru 29 de zile, Lenna Horvath a fost extrădată,  fiind cetăţean austriac. În cazul în care autorităţile de la Salzburg vor pronunţa o pedeapsă care să o priveze de libertate, prezentatoarea o va ispăşi în România. Contactate de Click! rudele ei au confirmat că tânăra este închisă preventiv în Austria.

Citeşte şi:

Pilotul Daniel Onoriu, acuzat că a sedus şi a escrocat o româncă stabilită în Austria: «Este o impostoare cu probleme psihice»

FOTO EXCLUSIV Ea e prezentatoarea TV măcelărită la ginecologie

EXCLUSIV Prezentatoarea TV măcelărită de ginecolog s-a refugiat în muzică


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1