EXCLUSIV: Iată-l pe noul iubit al Andreei Tivadar!

Citeste tot despre: 

Andreea Tivadar (24 ani) l-a dat uitării pe nestatornicul Florin Moldoveanu, iubitul Deliei. Andreea s-a afişat cu noul iubit, un afacerist din Baia Mare, vineri seara, unde au făcut risipă de săruturi şi îmbrăţişări, la un eveniment monden.

Delia Matache a scăpat definitiv de rivala sa Andreea Tivadar, cea cu care, timp de mai bine de opt luni, l-a împărţit pe iubitul său, Florin Moldoveanu.

Mai citeşte:

Delia, păzea! Tivadar are o soră leită!

Delia,
ai scăpat! Andreea Tivadar şi-a găsit alt iubit!

Cu
Tivadar la Mamaia, cu Matache în Italia

Iubitul

Deliei i-a luat amantei telefon de fiţe

Delia

şi Tivadar se «bat» în kile!

Delia

şi-a negociat iubitul la telefon cu rivala

Sătulă să fie a cincea roată la căruţă, fotomodelul i-a dat papucii omului de afaceri pentru a se arunca în braţele altui afacerist, la fel de potent financiar şi fără responsabilităţi. Noul iubit al Andreei este originar din Baia Mare, iar cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun.

Au început să petreacă cât mai mult timp împreună, iar acum formează un cuplu cu planuri de viitor. Vineri seară, Andreea şi iubitul său au fost prezenţi la deschiderea clubului „Diamond" din Capitală, el în calitate de client, ea ca manechin în prezentarea de modă care a avut loc pe marginea piscinei: " Nu am venit împreună. Eu l-am văzut când am ajuns acolo. Ştiam că iese cu un prieten, dar nu am ştiut că îmi va face această surpriză şi că-l voi întâlni acolo unde muncesc eu. Am stat toată seara împreună", a declarat Andreea Tivadar, pentru Click!

Bruneta are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, a cărui identitate ea nu vrea să o facă, momentan, publică: „Mă atrage foarte mult, este un bărbat galant, atent şi mă face să mă simt ca o mică prinţesă".

Andreea şi-a dorit la un moment dat să-şi mărească bustul pentru a-i creşte cota pe piaţa fotomodelelor, însă s-a răzgândit brusc.

Chiar dacă în România este o modă ca manechinele să aibă silicoane, Andreea nu se ruşinează cu faptul că are sânii mici. Ba mai mult, consideră că acest lucru o va ajuta în carieră. Deşi a bătut-o gândul să îşi facă implanturi mamare, Tivadar a renunţat la idee, după o şedinţă foto făcută în America: „În străinătate, nu sunt căutate manechinele cu sânii mari, cu atât mai puţin cele siliconate. Îmi doresc o carieră pe plan internaţional, iar bustul meu constituie un avantaj", ne-a spus frumoasa brunetă.

Din cauza lor a suferit în amor

Andreea a mai fost iubita unui bărbat celebru, cu care a avut o relaţie de aproape trei ani. Fotbalistul Janos Szekely a fost primul bărbat din viaţa fotomodelului, iar relaţia lor a luat sfârşit atunci când el s-a transferat la Steaua.

L-a cunoscut apoi pe Florin Moldoveanu, cu care s-a iubit până în urmă cu două săptămâni. Andreea nu se poate lăuda cu ultima ei relaţie amoroasă, în care a avut statut de amantă.

Pentru că Florin are o inimă atât de mare încât poate avea mai multe iubite, Tivadar a figurat pe lista lui la poziţia cu numărul trei.

Însurat şi cu iubită oficială, Andreea l-a împărţit pe Florin cu solista Delia Matache. Sătulă de toată această şaradă,  fotomodelul s-a reorientat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1