EXCLUSIV I-a luat vilă de 150.000 €, de Ziua Îndrăgostiţilor

CLIIMA20140214_0125_1.jpg

Ellie și Doru sunt împreună de șase ani

Pentru Ellie White şi Doru Tincă ieri a fost cu adevărat Ziua Îndrăgostiţilor. Solista a aflat de la logodnicul ei că peste o lună se vor muta într-o nouă casă, una cu etaj şi şapte camere. Vila a costat 150.000 de euro şi se află în Corbeanca, la câţiva kilometri depărtare de Bucureşti, într-o zonă verde.

Anul trecut, în noiembrie, au fost la un pas de a porni pe drumuri separate. După o lună de neînţelegeri, Ellie White (29 de ani) şi Doru Tincă (34 de ani) şi-au dat seama că familia lor este mai importantă decât orice. Chiar dacă nu s-au căsătorit, cei doi au un băieţel, Mihăiţă (un an şi trei luni), care i-a motivat să-şi mai dea o şansă. Ieri, de Ziua Îndrăgostiţilor, solista a aflat că logodnicul ei i-a făcut un cadou impresionant.

„A vrut să-i arate că familia este cea mai importantă pentru el şi că îşi vede viitorul alături de ea şi de copil. Doru a cumpărat o vilă în Corbeanca (o comună situată în partea de vest a judeţului Ilfov, la limita cu Dâmboviţa şi la 20 km de Bucureşti, n.r.). Acum încep pregătirile de amenajare", a povestit o sursă din apropierea celor doi.

Vila în care vor locui în curând cei doi are un etaj și șapte camere (FOTO: MIHAI IONESCU)


Casa în care Ellie şi Doru vor începe o nouă viaţă are un etaj, şapte camere şi garaj. „3 camere le vor folosi ei, una va fi pentru Mihăiţă, una de joacă, deci tot pentru copil, una pentru biroul lui şi o alta studio muzical, pentru ea. 150.000 de euro l-a costat investiţia", a mai spus aceeaşi sursă.

Contactată de Click!, solista a recunoscut că a primit acest cadou impresionant. „Abia azi (ieri, n.r.) am aflat de planurile lui Doru. Ce să zic? Aşa surpriză nu primeşti în fiecare zi. Cred că cel mai bucuros va fi Mihăiţă, pentru că va avea mult mai mult spaţiu de joacă", a spus Ellie, pentru Click!

Având în vedere că exact peste două săptămâni, la 28 februarie, solista schimbă prefixul, cadoul are dublă însemnătate. Totuşi, în noua casă cei doi se vor muta abia peste o lună, când va fi totul gata. Până acum, Ellie şi Doru au locuit în chirie, iar cei doi mai au un apartament, în Braşov, oraşul natal al solistei.