EXCLUSIV: Giulia Anghelescu are interzis în vila lui Huidu!

CLIIMA20120119_0159_1.jpg

Solista Giulia Anghelescu şi iubitul ei, Vlad Huidu, vor deveni părinţii unei fetiţe, în luna aprilie (foto: Story)
Citeste tot despre: 

Şerban Huidu nu o are deloc la inimă pe viitoarea lui cumnăţică, solista Giulia Anghelescu, şi e atât de pornit împotriva ei, încât apropiaţii lor susţin că îi interzice să-i treacă pragul vilei din Cotroceni. Nici măcar vestea că solista îi va dărui, în aprilie, o nepoţică, nu i-a înmuiat "cârcotaşului" inima.

Vlad Huidu şi Giulia Anghelescu s-au îndrăgostit în urmă cu patru ani, însă relaţia lor a avut mult de suferit din cauza celebrului lui frate, Şerban, care niciodată nu a privit-o cu ochi buni pe solistă.

Potrivit apropiaţilor lor, "Cârcotaşul" a făcut tot ce i-a stat în putere ca să-i separe, pe motiv că nu vrea în familia lui o cântăreaţă, considerate de el prea libertine şi deloc gospodine, şi chiar părea că a reuşit, în 2009, când Giulia anunţase oficial despărţirea.

Surpriza avea să vină anul trecut, în primăvară, când fotoreporterii i-au surprins din nou împreună, sorbindu-se din priviri, la o terasă din Herăstrău. Vestea că au decis, după mai multe întâlniri, să mai acorde o şansă relaţiei l-a umplut însă de furie pe Şerban, care a realizat, în ceasul al doisprezecelea, că eforturile lui au fost în zadar şi că zarurile au fost deja aruncate.

Giulia ştia că Şerban are un dinte împotriva ei, dar spera ca măcar după ce va afla că a rămas însărcinată şi că îi va dărui o nepoţică, îl va mai îmbuna.

Cârcotaşul pare resemnat cu relaţia lor, însă nu vrea sub nici o formă să o primească în vila lui din Cotroceni. Giulia este însă acum mult prea preocupată de venirea pe lume a fetiţei, ca să mai pună la suflet răutăţile de grădiniţă ale lui Şerban: "O să facem toate pregătirile dinainte, dar nu am apucat până acum. În privinţa numelui, ştim sigur că unul dintre ele va fi Sabina. În primul rând, este numele mamei lui Vlad, şi, în al doilea rând, ne place nouă foarte mult. Ne-am gândit şi la bone. Cred că în primă fază o să ne ajute mama, deşi şi ea munceşte foarte mult. Probabil că va fi nevoie să îşi ia concediu vreo două săptămâni după ce voi naşte", a declarat solista, în urmă cu o lună, în revista Story.

Accidentul de maşină al lui Şerban le-a stricat nunta


Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu intenţionau să se căsătorească la sfârşitul anului trecut, însă accidentul de maşină provocat de Şerban, în luna noiembrie, în drum spre Braşov, soldat cu moartea a trei persoane, le-a dat planul peste cap.

După acest necaz, care a afectat întreaga familie Huidu, cei doi îndrăgostiţi nu au mai fixat o dată. "Ne-am gândit doar că vom face, la un moment dat, cununia civilă, dar nici aia nu ştim când. Poate înainte de naştere. Nu am stabilit nimic ", a spus Giulia.

Click! spune

Giulia şi Vlad s-au cunoscut în toamna anului 2007, la Kiss FM, unde erau colegi de serviciu. În septembrie 2008, pe când se aflau în Paris, Vlad şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o pe Giulia în căsătorie. În noiembrie 2009, cei doi s-au despărţit, urmând o mare împăcare, anul trecut, în primăvară.

Mai citeşte:

Giulia Anghelescu: «Nu există comploturi în familia Huidu»

Giulia Anghelescu pofteşte la amandine

Radu Banciu despre Giulia Anghelescu: «Asta fată, nu Inna!»