EXCLUSIV! Georgică Cornu: «Fac Paştele cu Marina şi cu băiatul ei»

CLIIMA20120327_0200_1.jpg

Pe 26 decembrie 2011, Marina Almăşan şi Georgică Cornu au petrecut trei ore împreună într-o vilă din Bucureşti
Citeste tot despre: 

Se iubesc de trei luni, dar cu toate astea relaţia lor e cât se poate de serioasă. Miliardarul timişorean Georgică Cornu are de gând să-şi petreacă Paştele alături de Marina Almăşan, dar şi de Victor, copilul acesteia, la ţară, deşi este încă însurat cu Oana.

Ascultă aici înregistrarea interviului!

Click: Aţi vrut să vă ascundeţi relaţia de ochii lumii ?

Georgică Cornu: Nu ne-am ascuns de nimeni.

Dacă nu v-aţi ascuns, atunci de ce Marina purta perucă la întâlnirea cu dv.?

Ne-am întâlnit la recepţia unui hotel, apoi am mers împreună la imobilul pe care-l am pe strada Zambilelor. Şi-a pus atunci perucă pentru că ea nu a fost niciodată în astfel de locuri şi s-a gândit că poate o recunoaşte cineva şi îi apar vorbe.

I-am spus de atunci că asta a fost o greşeală. Dacă ne vedea, nu era nici o problemă. Că doar nu am omorât pe nimeni.

Ea era căsătorită la momentul respectiv.

Şi ce dacă era căsătorită. Nu se mai găsesc femei căsătorite şi bărbaţi căsătoriţi care se întâlnesc în anumite împrejurări? Noi suntem prieteni foarte buni şi dacă va merge aşa cum am plănuit e posibil să rămânem împreună. Până una alta, eu sunt la Timişoara, ea la Bucureşti.

Aveţi de gând să vă mutaţi în Bucureşti?

Nu ştiu dacă mă voi muta acolo, să vedem dacă relaţia noastră se consolidează, nu suntem nişte copii. În principiu nu-mi place Capitala.

I-ar fi greu Marinei să se mute la Timişoara, să stea gard în gard cu soţia.

Schimbăm gardurile, dar să ajungem acolo că apoi toate lucrurile se rezolvă imediat. Nu asta este problema.

Ce avere aveţi?

N-am sute de milioane de euro, aşa cum se spune. Ce am reprezintă un patrimoniu al grupurilor de firme, care este acoperit de credite. Dacă faci valorea firmelor, mai ales în perioada asta de criză, s-ar putea să fie mai mari creditele decât patrimoniul. Şi atunci despre ce bani vorbim?

Ce a atras-o la dv.?

Probabil caracterul, sufletul, ce să o atragă. Nu sunt un bărbat frumos, n-am sute de milioane de euro, după cum am spus, sunt un bărbat normal.

Şi pe dv. la ea?

Tot asta. Este o femeie deosebită, principială, serioasă, nu este o uşuratică. Este chiar o femeie cu principii sănătoase, o femeie care are grijă de copil, de casă.

Sunteţi gata să aveţi grijă de copilul ei?

Da, sigur că da. Vom avea grijă de toţi cei trei copii, dacă vom fi împreună. Şi de ai mei, şi de al ei. Nici nu se pune problema.

V-aţi mai văzut în ultimele zile?

Da, ne-am văzut şi am să o mai văd. Nu avem nimic de ascuns. Nu ne este ruşine de ce am făcut.

Unde vă petreceţi Paştele?

La mine la ţară să nu mai aud de nimic. Acolo n-am nici semnal la telefon.

Cu cine?

Cu copiii şi, probabil, şi cu Marina şi băiatul ei.

Aţi prezentat-o copiilor?

Urmează! Copiii vorbesc cu ea, nu-i nici o problemă. Am nişte copii educaţi şi nu cred că o vor urî, nici ai mei pe ea şi nici al ei pe mine. Din contră, cred că vor înţelege situaţia. Eu nu le impun nimic copiilor, dar până la urmă este treaba lor.

Marina Almăşan are doi copii din două căsnicii


Marina Almăşan are doi copii. Pe Marina, din prima căsătorie, şi pe Victor, de 15 ani, băiatul lui Victor Socaciu. În urma divorţului dintre cei doi, custodia copilului este deţinută de ambii părinţi, însă el stă cu mama lui, iar tatăl îi plăteşte pensie alimentară de 500 lei.


Georgică Cornu are de gând să-l ducă pe băiat, înainte de Paşte la Disneyland-ul din Paris, drept cadou de Iepuraş.

Socaciu: «Am trei copii şi toţi îmi poartă numele»


Georgică Cornu a lăsat să se înţeleagă din interviul acordat ziarului Click! că Victor Socaciu este vinovat pentru eşecul în căsnicia cu Marina Almăşan.

"El se simte trădat, dar, deocamdată, problema este cine a trădat primul şi cât a trădat. Vă întreb doar atât. Marina are vreun copil din flori? Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba", ne-a declarat cu subînţeles Cornu.

Întrebat de Click! care este adevărul, cântăreţul-deputat a negat totul: "Am două fete şi un băiat şi toţi trei îmi poartă numele. Nu am nici un copil din flori", ne-a mărturisit Socaciu. Acesta a divorţat de Almăşanca după 16 ani de căsătorie când a aflat că este înşelat. Divorţul s-a pronunţat pe 7 martie la notar.

Oana Maria Cornu: «Mi-e scârbă de tot ce se întâmplă»


Acuzată de soţ că îl înşală de trei ani, Oana Maria Cornu neagă afirmaţiile soţului şi spune că totul este o invenţie a lui Georgică.

"Informaţii am şi eu pentru 100 de persoane, pot spune de oricine că are relaţii cu oricine, asta nu înseamnă că e adevărat. Mi-e scârbă de tot ce se întâmplă. Am fost crescută într-o familie serioasă, există un Dumnezeu şi tot adevărul va ieşi la suprafaţă. Îl las pe el să vorbească, eu am să vin cu probe în faţa instanţei. Iar dacă el vrea să petreacă Paştele la ţară, împreună cu Marina şi cu copiii noştri, nu am nimic împotrivă. Copiii nu pot fi privaţi să meargă la bunici, acolo unde se simt foarte bine", ne-a mărturisit Oana.

Declaraţiile acesteia vin după ce în ediţia de ieri a ziarului nostru, Georgică Cornu a afirmat că nu Marina Almăşan este motivul pentru care divorţează de soţia lui, ci infidelităţile ei. Potrivit miliardarului, femeia se iubeşte de trei ani cu un fost asociat sirian.

Pe aceeaşi temă:

INTERVIU Georgică Cornu, iubitul Marinei Almăşan: «Soţia m-a înşelat şi acum vrea 7 milioane €»

EXCLUSIV! Marina Almăşan, cu perucă la întâlnirea cu amantul miliardar - FOTO / VIDEO

Nevasta înşelată a pârât-o pe Almăşan soţului!

VIDEO EXCLUSIV! Almăşan şi miliardarul, filmaţi la hotel! Soţia lui: «A pus ochii pe el când l-a văzut cu 10.000 €»

EXCLUSIV! Marina Almăşanu, răsfăţată de amant în Italia - VIDEO

Ce spune miliardarul Cornu despre relaţia pe care o are cu Marina Almăşan

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1