EXCLUSIV Gabriela Cristea mai poartă verighetă? Imaginile care o trădează

CLIIMA20110816_0155_1.jpg

Gabriela Cristea n-a avut relaţii bune cu părinţii. Tatăl ei nu se așteaptă ca vedeta să vrea să-i cunoască prietena

La fix trei săptămâni de la pronunţarea divorţului de Marcel Toader, Gabriela Cristea apare într-un pictorial de senzaţie în revista Tabu. Coafată şi machiată ca Amy Winehouse, vedeta pozează extrem de provocator, însă un detaliu ridică semne de întrebare. De ce fosta soţie a omului de afaceri poartă încă pe inelar verigheta?   

Pe toată perioada în care a fost separată de fostul soţ, Marcel Toader, Gabriela Cristea a decis să poarte în continuare inelul cu care cei doi şi-au unit destinele.

Imediat după divorţ, însă, vedeta tv a declarat că a renunţat la verighetă, dar în fotografiile făcute pentru revista Tabu, Gabriela Cristea apare însă cu inelul la vedere. 

CLIIMA20130704_0035_1.jpg

Gabriela Cristea este pe coperta noului număr Tabu

Motivul este unul foarte uşor de înţeles. Pictorialul a fost realizat înainte cu numai o zi de pronunţarea divorţului, însă se pare că Gabriela Cristea a vrut să apară în fotografii cu bijuteria şi din altă cauză.

"Pentru această şedinţă foto totul a fost calculat la milimetru. Am reprodus fotografiile lui Amy Winehouse, în cel mai mic detaliu.

Deşi ştiam că revista va apărea, după divorţ, am ales să pozez cu verigheta pe mână din simplul motiv că ea purta verighetă într-o fotografie", ne-a declarat Gabriela Cristea.

Citeşte şi:

Gabi Cristea, amănunte picante ale unei şedinţe foto incendiare

Gabriela Cristea, sexy şi rea. Vezi cum i-ar fi plăcut să mai pozeze!