EXCLUSIV FOTO A crezut că a uitat de ziua ei, dar a surprins-o cu diamante negre! Iubita lui Marcel Toader, răsfăţată de afacerist

Femeia care i-a umplut golul din inimă lui Marcel Toader după divorţul de Gabriela Cristea este tratată ca o adevărată prinţesă. Deşi formează un cuplu de doar cinci luni, cântăreaţa de muzică populară Mirela Constantin are sentimente intense pentru fostul rugbist, iar relaţia lor avansează în ritm alert. S-au mutat împreună, iar de ziua ei, tânăra a primit cadou un set de bijuterii cu diamante negre.

Ziua de miercuri a fost una specială pentru Mirela Constantin, iubita lui Marcel Toader. Cântăreaţa a împlinit 27 de ani, motiv pentru afacerist să-i facă un cadou cu adevărat fabulos. Deşi iniţial a crezut că a uitat de aniversare, Mirela a fost uimită să constate că lucrurile nu au stat nici pe departe aşa.

"Ştia că m-am născut în jurul orei 00.30, aşa că urarea de la mulţi ani a venit mult după miezul nopţii. Chiar mă întrebam dacă nu îşi aduce aminte. Când am văzut că el era pregătit, m-am bucurat nespus. Am primit un set cu cercei şi lănţişor cu pandantiv cu diamante negre. Nu contează valoarea cadoului, ci faptul că este de la el", ne-a povestit, în exclusivitate, Mirela Constantin.

Mirela a purtat mândră cadoul de la Marcel Toader

CLIIMA20140313_0034_1.jpg

Mirela Constantin şi Marcel Toader

Cei doi au petrecut acasă, pentru că au vrut să se bucure în linişte de moment. Au făcut cumpărăturile necesare şi amândoi au intrat în bucătărie pentru a pregăti un adevărat festin.

CLIIMA20140313_0066_1.jpg

Tort Mirela Constantin

Mirela s-a ocupat de desert, ea a copt special un blat pentru tort pe care l-a umplut cu mascarpone, căpşuni şi banane, iar iubitul ei s-a întrecut pe sine şi a pregătit o cină cu care şi-au delectat papilele gustative. 

CLIIMA20140313_0062_1.jpg

Marcel Toader în bucătărie

"Marcel a  facut raţă cu sos de ananas şi spanac şi creveţi traşi în
unt cu usturoi. A fost delicios. Am mâncat tot, deşi eu mănânc foarte
încet şi destul de puţin"
, a spus amuzată cântăreaţa.

CLIIMA20140313_0063_1.jpg

Marcel Toader în bucătărie

Alături de cei doi îndrăgostiţi s-au bucurat de festinul culinar, Diana Bişinicu şi soţul ei, cu care MIrela Constantin şi Marcel Toader au petrecut de ziua artistei.