EXCLUSIV FOTO Brenciu, primul Crăciun în casă nouă

Anul trecut, Horia Brenciu a vândut două proprietăţi şi s-a mutat şi din apartamentul din Bucureşti. A locuit câteva luni, cu iubita lui şi cu micuţa Mina, în chirie, dar a meritat aşteptarea. În tot acest timp, în zona Băneasa din Bucureşti prindea contur casa visurilor lor.

Horia Brenciu, 41 de ani, şi iubita lui, Alice Dumitrescu, 45 de ani, locuiesc de puţin timp într-o vilă impunătoare. Foarte discret din fire, artistul a strâns bănuţ peste bănuţ pentru a putea construi casa evaluată de specialişti la peste 400.000 de euro.

Vila lui Brenciu are două etaje şi o curte în care vedeta îşi parchează bolizii

În luna aprilie, când fotoreporterii Click! i-au suprins pe cei doi intrând într-o vilă din zona Băneasa, Horia Brenciu declara: „Tot ce pot să spun este că locuim cu chirie. Există un contract semnat".

Până a fost gata noua locuinţă,Horia şi Alice au stat cu chirie într-o vilă cu piscină

Ascunsă foarte bine între alte construcţii, vila în care a locuit Brenciu şi partenera lui de viaţă beneficia de o piscină şi un drum de acces foarte lung, care îl ferea pe muzician de privirile indiscrete ale curioşilor.

Dorinţa de a avea însă propria casă a fost mai puternică. În toamnă, Horia şi Alice s-au mutat în vila cu două etaje, construită după indicaţiile lor, împreună cu Mina, fetiţa în vârstă de un an a cuplului dar şi cu cele două fetele ale lui Alice dintr-o relaţie anterioară. Mutarea a picat cum nu se putea mai bine, chiar când micuţa Mina a împlinit un anişor.

Sunt împreună din 2006

Cei doi formează un cuplu din 2006, dar se cunosc din anii ‘90, pe vremea când erau colegi la „Şcoala vedetelor”, un celebru show de la TVR. Alice a fost producător al serialului „Om bogat, om sărac» în care Horia Brenciu, 41 de ani, a avut rol principal.

Alice Dumitrescu, 45 de ani, are două fete, cea mai mare dintre ele având vârsta de 21 de ani. Horia Brenciu este în showbiz din 1990, când s-a remarcat la concursul Robingo, de la TVR, iar acum este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de show.

Horia, Alice şi fetiţa lor, Mina, de un an

Acum, fetiţa celor doi poate zburda în voie în curtea generoasă sau se poate ascunde într-una din numeroasele camere ale vilei. Curtea casei oferă spaţiu suficient şi pentru parcarea celor doi bolizi ai familiei, un Audi A7 şi un BMW X5, dar şi pentru un loc de joacă generos.

EXCLUSIV FOTO Iată vilele de lux ale juraţilor de la «Vocea României»

EXCLUSIV! Aici sunt banii lui Marius Moga!


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1