EXCLUSIV FOTO Bahmu trage tare la atelier, până la miezul nopţii

Agitaţie mare la atelierul de croitorie al Adrianei Bahmuţeanu (38 de ani), înainte de Revelion, semn că are multe comenzi pentru petrecerea dintre ani. Vedeta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! părăsind atelierul, la 12.00 noaptea, după ce şi-a încărcat maşina cu rochii.

Adriana Bahmuţeanu a fost extrem de ocupată în ultimele zile. Pe lângă emisiunea tv pe care o prezintă, soţia lui Silviu Prigoană a tras tare la atelierul de croitorie, pe care l-a deschis împreună cu prietena sa, în zona Bulevardului Carol din Capitală, la începutul anului.

Se pare că Adriana are multe comenzi pentru Revelion, întrucât ea a fost suprinsă de fotoreporterii Click! părăsind atelierul de croitorie, la 12.00 noaptea.

După o zi de muncă, vedeta părăseşte atelierul de croitorie

Ajutată de asociata ei, Camelia Enciu, dar şi de celelalte angajate, Adriana şi-a umplut maşina cu ţinute de seară create în atelierul care îi poată numele.

Adriana a deschis atelierul împreună cu prietena ei

Vizibil obosită, după ce s-a asigurat că totul e în regulă, vedeta s-a urcat în maşină şi a plecat spre vila unde locuieşte cu Prigoană şi fiii lor.

Când şi-au deschis atelierul de croitorie, Adriana şi prietena ei au spus că se vor adresa atât femeilor slabe, cât şi celor plinuţe, care pot veni să-şi facă haine la preţuri accesibile.

Trebuie spus, că Adriana şi Camelia şi-au făcut debutul în lumea modei, astă primăvară, când au avut prima prezentare de modă, care le-a adus multe laude.

Adriana Bahmuţeanu, toată ziua pe la atelierul de croitorie