EXCLUSIV FOTO A băgat un fotbalist în boală! Loredana Chivu nu i-a dat nicio speranţă

CLIIMA20140318_0007_1.jpg

Loredana Chivu

A venit special ca să o vadă pe podium, dar a rămas cu buza umflată. Cristi Tănase, fotbalistul de la Steaua, cunoscut pentru apetitul crescut în rândul domnişoarelor din showbiz, a pus ochii pe asistenta lui Dan Capatos, însă a plecat dezamăgit. 

Invitată într-un club bucureştean ca să ofere un premiu constând într-un voucher pentru o pereche de silicoane, Loredana Chivu a întors multe priviri când a urcat pe scenă. Îmbrăcată sumar, cu o pereche de pantaloni extrem de scurţi şi un tricou mulat, care i-a lăsat buricul la vedere, asistenta păcătoasă a făcut ravagii în rândul bărbaţilor care o priveau.

CLIIMA20140318_0005_1.jpg

Loredana Chivu

Printre ei s-a aflat şi Cristi Tănase, zis "Dodel". Fotbalistul a venit special pentru blondină, căreia i-a urmărit atent reprezentaţia. După ce s-a declarat mulţumit de show-ul blondinei, fotbalistul şi-a luat tălpăşiţa şi s-a făcut nevăzut.

"Am văzut ce mă interesa, acum, pot să plec", le-a spus Dodel apropiaţilor cu care stătea la masă.

CLIIMA20140318_0006_1.jpg

Loredana Chivu
   

Dincolo de apariţiile sale în peisajul monden alături de diferite domnişoare apetisante, Cristi Tănase îşi dă sufletul şi pe teren. "Decarul" celor de la Steaua, a fost "eroul" unei accidentari inedite in timpul meciului cu Universitatea Cluj, de luna trecută. Chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani, "Dodel" a rămas ştirb.


Pe finalul meciului, Tănase a interceptat un balon şi dornic sa impresioneze de ziua lui, mijlocasul a ratat o "braziliana" şi s-a ciocnit violent, cap în cap, cu un jucător.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1