EXCLUSIV FOTO Alex Velea, petrecere privată cu Antonia de ziua lui

CLIIMA20140514_0119_1.jpg

Cei doi au stat la aceeaşi masă, dar au fost discreţi şi nu s-au atins

Marţi, 13 mai, a fost zi cu noroc pentru Alex Velea. Nici vorbă despre cele trei ceasuri rele. Solistul a împlinit 30 de ani şi a dat o petrecere de pomină. A închiriat un restaurant de fiţe, iar printre cei 80 de invitaţi s-a aflat şi iubita lui, Antonia. Ca să o păzească de privirile curioşilor, solistul a cerut ca la restaurant să se tragă draperiile.

După ce duminica trecută Connect-R şi-a botezat fetiţa la centrul de evenimente „Aristocrat" din Pipera, iată că la câteva zile distanţă a avut loc o nouă petrecere cu ştaif, în acelaşi loc râvnit de vedete.

De data aceasta a fost vorba despre sărbătorirea lui Alex Velea, care a împlinit 30 de ani şi a chefuit până în zori de zi cu cei mai buni prieteni. Solistul este pe val în muzică, are o carieră de succes în televiziune, bani să-i întoarcă cu lopata, astfel că-şi poate permite să petreacă precum un rege, atunci când schimbă prefixul.

Cabron şi CRBL s-au distrat afară, la o ţigară

CLIIMA20140514_0125_1.jpg

Cabron şi CRBL s-au distrat afară, la o ţigară

Velea şi câţiva invitaţi au ieşit de la petrecere şi au făcut o plimbare în zonă

CLIIMA20140514_0121_1.jpg

Cei doi au stat la aceeaşi masă, dar au fost discreţi şi nu s-au atins

De la această petrecere nu puteau lipsi colegii de la casa de producţie „HaHaHa Production" şi cei de la show-ul „Te cunosc de undeva!". În total au fost 80 de amici.

În interior, Smiley, Alex şi Cabron s-au ţinut de şotii

Smiley, Cabron, Lee Hart, CRBL, Nicole Cherry, What's Up cu iubita, Doru Todoruţ din trupa Deepcentral, Lucian, impresarul Innei, dar şi Antonia i-au adus cadouri lui Alex şi l-au felicitat cu această ocazie specială.

 Antonia s-a pozat cu L-UK Beats, un compozitor de la noi

CLIIMA20140514_0165_1.jpg

antonia la pettrecere

Deşi a fost motiv de bucurie pentru Velea, solistul a fost păzit la petrecere mai ceva ca un preşedinte de stat.

What’s Up, în tandreţuri cu iubita lui, Simina

CLIIMA20140514_0122_1.jpg

Cei doi au stat la aceeaşi masă, dar au fost discreţi şi nu s-au atins

Zvonuri despre idila dintre artist şi Antonia au existat încă dinainte ca Velea să fie un bărbat liber, aşa că cei doi au rămas cu un tic: îşi ascund relaţia.

Aşa se face că şi la cheful de marţi seară, Alex şi Antonia au fost cât se poate de discreţi. Potrivit surselor Click! care au luat parte la chef, cei doi „porumbei" s-au abţinut cu greu de la gesturi romantice, dar au stat totuşi unul lângă altul, la aceeaşi masă. Ba chiar solistul a cerut celor de la restaurant să-i asigure intimitate şi să tragă draperiile, astfel încât nimeni să nu poată vedea ce se întâmplă înăuntru.

Contactată de Echipa emisiunii Click!, difuzată la Prima TV, de luni până vineri de la ora 22.30, Nicole Cherry a confirmat faptul că toată lumea s-a simțit extraordinar la ziua lui Alex Velea: "Mă bucur că am participat, a fost o seară foarte frumoasă. Toți ne-am simțit extraordinar, am dansat și ne-am distrat."

CLIIMA20140514_0179_1.jpg

Nicole Cherry cu alex velea

Click! a intrat în posesia unor imagini exclusive de la chef. Un bufet suedez şi băutură la discreţie, acestea au fost ingredientele distracţiei de la petrecerea privată. Din când în când, pentru a se răcori, câţiva dintre invitaţi au ieşit afară, dar cheful nu s-a oprit aici. S-a cântat şi s-a dansat până în zori de zi.