EXCLUSIV Fetiţa Andreei Marin îl place pe iubitul turc al vedetei

Fetiţa Andreei Marin îl place foarte mult pe mai tânărul iubit al mamei sale. Surse din anturajul vedetei au povestit pentru Click! că Violeta se înţelege foarte bine cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, de care s-a apropiat tot mai mult.

Andreea Marin (38 ani) şi Ştefan Bănică jr. au avut mare grijă ca fiica lor, Violeta (5 ani şi 9 luni) să nu sufere la despărţirea lor.

Chiar dacă cei doi au fost atenţi cu micuţa şi i-au dat vestea într-o vacanţă la începutul lunii ianuarie, Violeta a fost afectată de divorţul neaşteptat din viaţa părinţilor ei.

Se pare însă că timpul a vindecat rănile, iar Violeta nu simte lipsa tatălui, care se află permanent în preajma ei, dar l-a acceptat destul de uşor şi pe noul partener din viaţa mamei ei, turcul Tuncay Ozturk.

Tuncay Ozturk s-a mutat în România de dragul Andreei. El şi-a luat casă lângă vedetă

În aceste condiţii, cu toate rezervele pe care le-a avut la început Ştefan Bănică jr. faţă de acest aspect, Zâna este extrem de fericită că micuţa s-a apropiat de iubitul ei, cu atât mai mult cu cât relaţia cu acesta pare una serioasă, mai ales că fizioterapeutul s-a mutat, de dragul Andreei, la Bucureşti.

Zâna i-a explicat fiicei sale că turcul este noul ei partener de viaţă, iar Violeta, un copil isteţ şi matur pentru vârsta ei, a înţeles că părinţii ei au luat-o pe drumuri diferite.

Astfel, micuţa se înţelege foarte bine cu Tuncay Ozturk, spre bucuria vedetei. În ciuda faptului că au trecut doar patru luni de la prima lor apariţie în public, în luna mai, când fizioterapeutul turc a însoţit-o pe "Zână" la o conferinţă de la Bistriţa cu "Şcoala mamelor" şi a urmărit din primul rând discursul acesteia pentru toate mămicile care au venit să o asculte, relaţia Andreei şi a lui Tuncay pare tot mai solidă.

În iunie, turcul s-a mutat în Capitală, nu înainte de a-şi achiziţiona un apartament aici, pentru a fi mai aproape de iubita sa şi pentru că a acceptat să fie implicat în proiectul „Şcoala mamelor".

În plus, el va colabora şi cu o filială de la Bucureşti a cunoscutei clinici „Acibaden" din Istanbul. Tuncay se va ocupa în mod special de lotul feminin de gimnastică al României. Turcul este o mai veche cunoştinţă a sportivilor români, printre pacienţii lui numărându-se Marian Drăgulescu şi Sandra Izbaşa.

Împreună la vila de la Telega

Andreea şi iubitul ei au fost weekendul trecut la relaxare, la ţarăÎn ultima perioadă, fetiţa a petrecut mult timp cu Andreea Marin şi turcul Tuncay Ozturk. Mai mult, chiar înainte să înceapă şcoala, Violeta a fost pentru câteva zile la vila vedetei de la Telega împreună cu aceasta şi iubitul turc. Între momentele de tandreţe cu Andreea Marin şi exerciţiile de yoga, turcul s-a ocupat îndeaproape de fetiţa vedetei, cu care s-a jucat ore în şir, un alt semn că cei doi s-au apropiat foarte mult. Chiar dacă sunt împreună doar de câteva luni, Andreea şi Tuncay s-au comportat în vacanţa de la Telega precum o familie în adevăratul sens al cuvântului.

EXCLUSIV! Andreea şi-a dus turcul în «cuibuşorul» de la Telega

FOTO Andreea Marin, emoţionată pentru fiica ei. Află ce i se întâmplă Violetei!

Mesaj emoţionant al Andreei Marin, despre cazul copilului ucis de câini!

FOTO Dacă vezi ce a publicat Andreea Marin pe Facebook, rămâi fără cuvinte! Cum au reacţionat fanii