EXCLUSIV Femeile lui Leo Iorga au făcut pace de frica bolii

CLIIMA20140501_0132_1.jpg

Paula: «Dacă uită să-şi ia pastilele, poate fi tragic»

Trece prin momente cumplite din cauza cancerului, dar măcar are parte de linişte în viaţa amoroasă. Deşi nu se suportau, femeile din viaţa lui Leo Iorga au ajuns să se tolereze, tocmai pentru a nu-i înrăutăţi starea de sănătate a artistului. Click! a stat de vorbă cu impresara Florenţa Marin, iubita lui Leo, dar şi cu Paula Iorga, mama copiilor lui.

Nimic nu prevestea că romanticul care ne încânta în trupa Compact în perioada 1988-1996 va avea parte de atâta amărăciune şi furtună în viaţa sa. Leo Iorga (49 de ani) ţine cu dinţii de viaţă după ce în urmă cu trei ani un cancer nemilos i-a afectat plămânii, iar din toamnă, tumorile au urcat la creier.

Pe lângă aceste chinuri, rocker-ul se luptă şi cu interdicţia medicilor de a mai cânta, dar şi cu problemele din viaţa personală.

CLIIMA20140501_0133_1.jpg

Paula: «Dacă uită să-şi ia pastilele, poate fi tragic»

Separat de soţie încă din vara anului trecut, Leo a jonglat cum a putut între două vieţi paralele: cea cu fosta soţie, Paula Iorga (47 de ani), de care îl leagă doi băieţi minunaţi, şi cea cu actuala impresară, Florenţa Marin (39 de ani), care îi este şi iubită, dar şi managerul trupei "Pact", pe care el a înfiinţat-o acum doi ani împreună cu Adi Ordean.

Dacă cele două rivale "s-au împus" în presă, având fiecare partea ei de adevăr, Leo a încercat întotdeauna să fie împăciuitor şi să-şi ţină departe de ochii fanilor problemele intime. Iată însă că a fost nevoie de un necaz pentru ca femeile lui Leo să adopte şi ele aceeaşi atitudine şi să cadă la pace, fie şi de la distanţă, de dragul de a-l proteja pe rocker.

Leo Iorga, alături de impresara Florenţa Marin, care-i este și iubită

CLIIMA20140501_0150_1.jpg

Leo Iorga, alături de impresara Florenţa Marin, care-i este și iubită

„Oftatul meu spune mai mult decât dacă aş vorbi. Leo are un tratament foarte strict, are alarma pusă permanent ca să nu uite să-şi ia pastilele. Dacă uită, poate fi tragic. Băieţii i-au spus şi ei să se liniştească din toate privinţele. Leo nu mi-a spus niciodată că îi este teamă de moarte, ci doar de faptul că ar putea face o criză în public. Managera lui nu va fi niciodată rivala mea, pentru că nu se compară mere cu pere. Ea nu există în contextul dat. Eu cu Leo nu mai locuim împreună, dar nu vreau să mai vorbesc despre asta", ne-a declarat ieri femeia, ocupată până peste cap cu turiştii pe care îi avea la pensiunea de la Eforie Nord.

O reacţie ceva mai paşnică a avut iubita lui Leo, cea care îl îngrijeşte zilnic şi îl ajută să înfrunte boala. „Ea (n.r. - Paula), normal că nu e fericită că Leo nu e lângă ea, chiar dacă ea încearcă să fie cu el. Din punctul meu de vedere, acum trebuie să fie linişte şi pace. Noi două avem o relaţie OK, eu nu am nimic cu dânsa. În perioada asta, eu pentru Leo am fost mai mult decât manager. Am fost cu el la concerte, la emisiuni, la spital", a declarat, pentru Click!, Florenţa Marin.

Căsnicie de 25 de ani

Leo Iorga (49 de ani) şi soţia sa, Paula (47 de ani), au o căsnicie de 25 de ani şi sunt părinţii a doi băieţi superbi care împărtăşesc aceeaşi pasiune cu tatăl lor: Edy Iorga (24 de ani) are propria marcă "Music Concept by Edy Iorga", iar mezinul, Paul (17 ani), este clăpar în trupa "Five O'Clock". Chiar dacă în poze par familia perfectă, se pare că în realitate lucrurile stau altfel: ei au hotărât să se despartă, fără să treacă însă pe la tribunal.

Şi ele s-au împăcat când a fost Mihai Constantinescu bolnav!

Mihai Constantinescu și Simona Secrier

CLIIMA20140501_0135_1.jpg

Paula: «Dacă uită să-şi ia pastilele, poate fi tragic»

Mihaela Constantinescu

CLIIMA20140501_0136_1.jpg

Paula: «Dacă uită să-şi ia pastilele, poate fi tragic»


Într-o situaţie similară cu cea a lui Leo Iorga a fost şi solistul Mihai Constantinescu (68 de ani). În 2008, când s-a aflat pe patul de spital din cauza unei operaţii pe cord, acesta s-a bucurat de susţinere morală atât din partea fostei neveste, cât şi a actualei iubite. Mihaela Constantinescu, cea care i-a fost alături 20 de ani, a mers cu sufletul la gură la Spitalul din Târgu Mureş, acolo unde a avut loc intervenţia, fără să ţină cont că poate da nas în nas cu Simona Secrier, iubita oficială a artistului.

Click! v-a prezentat pe larg drama prin care trece Leo Iorga

CLIIMA20140501_0137_1.jpg

Paula: «Dacă uită să-şi ia pastilele, poate fi tragic»