EXCLUSIV Familionul lui Prigoană, chef de chef la Braşov

Lucrurile merg din ce în ce mai bine între soţii Prigoană. În ciuda tensiunilor apărute la scurt timp după împăcare, viaţa lor de cuplu a reintrat în normal. Cei doi au chefuit sâmbătă la botezul băiatului unor prieteni care stau în Braşov.

Vineri după-amiază, familia Prigoană, în formulă completă, s-a „îmbarcat" în maşini şi a plecat spre Braşov. Adriana (39 de ani) şi Silviu Prigoană (49 de ani) au fost invitaţi de nişte buni prieteni la botezul copilului lor. Soţii Prigoană au fost însoţiţi de cei doi fii ai lor, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), dar şi de bona celor mici şi de mama vedetei. La petrecere a venit şi Honorius, fiul cel mare al afaceristului, însoţit de logodnica lui, Corina.

De altfel, a fost primul eveniment la care au fost prezenţi, aşa cum obişnuiau până ca Bahmu să plece de acasă. Chiar dacă în perioada în care Adriana a fost despărţită de milionar au existat mici aversiuni între ea şi restul familiei, acum securea războiului a fost îngropată. Astfel, vedeta de la Antena 2 s-a simţit foarte bine în compania „norei sale", Corina, alături de care a dansat aproape toată noaptea. De altfel, cele două au fost foarte apropiate, obişnuind să iasă împreună în oraş.

Silviu, alături de „nora” lui, Corina


Adriana a fost luată la dans de câteva ori şi de soţul ei, Silviu Prigoană, care a fost foarte afectuos cu partenera lui de viaţă. Pentru că sâmbătă vremea a fost foarte frumoasă, până să meargă la botez, familia Prigoană a făcut o plimbare prin Centrul Vechi al Braşovului şi a luat masa la una dintre terasele de aici. Ca o dovadă că apele s-au liniştit între cei doi soţi este şi faptul că îşi plănuiesc deja vacanţa de vară, urmând ca în luna august să plece toţi cel mai probabil pe litoralul bulgăresc.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1