EXCLUSIV Divorţul Biancăi trebuia să fie serial tv de 20 de episoade

CLIIMA20140223_0067_1.jpg

Bianca şi Victor Slav au depus actele de divorţ în data de 5 februarie

S-a căsătorit în trustul din Pache Protopopescu şi urma să divorţeze tot la tv, dar la televiziunea concurentă, din Băneasa. Bianca Drăguşanu a dat cu piciorul unei sume fabuloase, pentru că nu a acceptat să apară într-un serial pe tema escapadei de la Paris cu Adrian Cristea.

Bianca Drăguşanu şi oficialii televiziunii din Băneasa sunt în război. Deşi roşcata urma să prezinte emisiunea "Academia Biancăi" la Antena Stars, ba chiar a filmat clipul de promovare, show-ul a fost suspendat din grila de programe, fără ca ea să primească prea multe explicaţii.

Au bătut palma pentru suma de 16.000 de euro lunar, dar din noiembrie şi până în prezent, roşcatei nu i-a intrat nici un ban în buzunar.

După ce a văzut că  proiectul tv care a iscat atâta vâlvă şi i-a contrariat până şi pe membrii CNA nu se materializează, Bianca Drăguşanu a decis să rezilieze contractul cu Antena Stars.

Roşcata a trimis postului din Băneasa o notificare în acest sens. În loc să-şi încheie socotelile cu ea, oficialii au venit cu o propunere şoc.

"Bianca a fost chemată la negocieri şi i s-a oferit suma de 50.000 de euro pentru a apărea, timp de două luni, în 20 de episoade pe tema divorţului. Abia după terminarea scandalului, Bianca urma să fie promovată cu propria emisiune tv, ba urma chiar să modereze încă una alături de Cătălin Botezatu. Ea nu a acceptat acest lucru, pentru că a spus că nu ar face faţă psihic să vorbească de trei ori pe zi despre acest subiect", au declarat surse din Antenă pentru Click!

Cum nu s-au înţeles, Bianca a apărut la celelalte posturi concurente să-şi toarne cenuşă în cap, iar oficialii Antena Stars au sărit ca arşi, invocând un contract de exclusivitate pe care roşcata îl are cu ei, dar şi penalizări de zeci de mii de euro.

Aceleşi surse din interiorul televiziunii au povestit că pentru a o aduce înapoi în curtea lor, reprezentanţii trustului au anunţat-o recent că vor începe filmările la emisiunea "Academia Biancăi". Încă soţia lui Victor Slav se pare însă că nici nu vrea să mai audă de acest proiect. Ea le-a răspuns prin intermediul avocaţilor care o reprezintă că se vor întâlni în instanţă pentru a lămuri lucrurile.

L-a înşelat pe Victor cu Cristea la Paris

La început de an, Bianca a petrecut primele zile la Paris alături de "Prinţul" Adrian Cristea. Aventura celor doi a ajuns imediat la urechile lui Victor Slav, care a decis să pună punct căsniciei cu roşcata: "Atâta timp cât soţul tău nu ştie de tine patru zile, pentru mine este suficient. Da, o să divorţez. Sunt un om demn, un om care nu a vorbit niciodată urât despre fostele mele iubite şi nu o voi face nici acum", a declarat Victor Slav la emisiunea lui Măruţă. De partea cealaltă, Bianca a recunoscut că a fost la Paris cu Cristea, dar a încercat să-şi salveze mariajul. Însă, fără sorţi de izbândă.

În toamnă, Bianca şi Victor au făcut cununia religioasă la Biserica Doamna OlteaBianca s-a rugat ieri la biserica în care s-a şi cununat

Bianca a venit la bisericăcu şapca trasă pe ochi, ca să nu fie recunoscută (Fotografii: Mihai Ionescu)Resemnată la gândul că orice ar face nu are cum să se mai împace cu Victor Slav, Bianca aşteaptă să definitiveze divorţul. Peste numai 11 zile, roşcata va deveni o femeie liberă.

Între timp, necazurile din ultima vreme au făcut-o să ia calea bisericii. Fotoreporterii Click! au surprins-o duminică la prânz la Biserica Doamna Oltea, acelaşi lăcaş de cult unde în urmă cu cinci luni îşi unea destinele cu Victor Slav. Roşcata a intrat, a aprins o lumânare, s-a rugat pentru sănătate, şi a ieşit rapid, mai ales că la ora la care ea a ajuns era în toi un botez.

Roşcata a zăbovit câtevaminute în biserică, pentru că era în toi un botez

În plin divorţ de Victor Slav, Bianca Drăguşanu îşi ia măsuri de precauţie. Ce a făcut roşcata

Bianca Drăguşanu, primul interviu după divorţul de Victor: «I-am pierdut încrederea, nu iubirea»

FOTO A dat iama în dulciuri! Cum se «tratează» Bianca Drăguşanu în plin proces de divorţ!