EXCLUSIV De ce s-au despărţit Victor Piţurcă şi Vica Blochina! Adevaratul motiv dezvăluit la Click!

Citeste tot despre: 

Jurnalista Click! Anca Bejan a dezvăluit, luni seara, adevăratul motiv care a dus la ruperea relaţiei dintre Vica Blochina şi Victor Piţurcă. Jurnalista a precizat că Vica a decis să pună punct relaţiei cu selecţionerul din cauză că acesta nu voia să-şi recunoască fiul.

Jurnalista Anca Bejan a declarat în cadrul ediţiei de luni seara a emisiunii Click! că Vica Blochina şi Victor piţurcă au pus capăt relaţiei de 16 ani, din cauza orgoliului. Jurnalista a spus că blonda îi cerea iubitului său să-şi recunoască fiul pe care îl au împreună. Având în vedere că piţurcă refuza să-i îndeplinească dorinţa, vedeta l-a acţionat în judecată pe Piţurcă.

„Piţurcă nu şi-a pierdut niciodată atitudinea de tătic, doar că nu a mai arăat-o. Vica şi Victor Piţurcă s-au despărţit din orgoliu. Vica îl ruga pe Piţurcă să-i recunoască fiul, însă selecţionerul refuza. Astfel, blonda l-a dat în judecată. Lui Piţurcă nu i-a venit să creadă că Vica l-a dat în judecată. Piţurcă şi Vica au fost împreună 16 ani", a declarat Anca Bejan pentru emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.