EXCLUSIV Daniela Crudu, din «Cenuşăreasă» de Ferentari, mare vedetă! FOTO

Citeste tot despre: 

Dictonul din bătrâni „Ai carte, ai parte" pare să nu mai facă azi doi bani! „Cenuşărese" de Ferentari, precum Daniela Crudu (22 de ani), ajung peste noapte vedete mergând de cele mai multe ori pe căi mai puţin ortodoxe. Ca să fie azi asistenta lui Capatos, Cruduţa a făcut de toate: striptease la 17 ani, a pozat dezbrăcată în Playboy şi s-a plimbat cu elicopterele miliardarilor.

Povestea „Cenuşăresei" Cruduţa a început în urmă cu 22 de ani în cartierul Ferentari. Daniela şi sora ei, Ana Maria, au urmat amândouă cursurile Şcolii generale nr.130 şi, conform mărturiei foştilor colegi, nici una nu s-a omorât cu buchisitul cărţilor.

Cruduţa a iubit banii de mică. Pe când avea 10 ani, mergea cu sora ei, Ana Maria, la colindat şi se pozau cu bancnotele în mână


Ignorând sfaturile din bătrâni, Cruduţa nu s-a mulţumit să fie o fată cuminte şi, la 17 ani, s-a lansat pe orbita show-biz-ului, racolată de Şcoala de manechine Prince d'Armeny a prinţului Andrei Raţiu.

Daniela şi sora ei au urmat cursurile Şcolii generale nr. 130. Nu prea se omora nici atunci cu învăţatul


La 17 ani, ziua mergea Liceul Economic, iar noaptea bătea cluburile, unde dansa provocator în poala băieţilor şi făcea streiptease la bară.

La 17 ani, făcea striptease în cluburile de noapte, pe 600 de euro


Ajunsese să câştige şi 600 de euro pe seară, aşa că a prins gustul banului şi a plecat apoi cu un contract ca animatoare în Liban. A intrat în televiziune în 2008, pe post de "vecina" matinalilor Răzvan şi Dani, şi, imediat, revistele pentru adulţi i-au propus să se dezbrace în două rânduri.

La 18 ani, a realizat un pictorial sexy în FHM


În 2011, Cruduţa a ieşit din nou în evidenţă cu un scandal sexual legat de Leo de la Strehaia, care a propulsat-o, cu tot cu lacrimile de rigoare, pe scaunul de asistentă de la Capatos.

Manelistul a acuzat-o atunci pe frumoasa asistenta ca i-a cerut 100.000
de euro pentru o partidă de sex, iar Cruda a recunoscut că l-a pus pe
acesta să-i vireze în cont 5.000 de lei, dar că nu l-ar fi recompensat
cu partida de sex mult-dorită.

În ultima vreme, asistenta s-a mai potolit, căci a fost pusă cu botul pe labe de fotbalistul Stelei, Mihai Costea, care este din cale afară de gelos.

Mai citeşte:

Ce fotografie trăsnită! Daniela Crudu, cu limba scoasă şi cu decolteul la vedere - FOTO

Daniela Crudu, leşinată după Costea! Îl poartă peste tot cu ea - FOTO/VIDEO

Daniela Crudu are poze cu Costea în pielea goală, pe telefon

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1