EXCLUSIV! Dani Oţil o cere de nevastă de ziua ei?

Citeste tot despre: 

La 42 de ani, Mihaela Rădulescu are mari şanse să îmbrace rochia de mireasă pentru a patra oară! Iubitul ei, Dani Oţil (30 de ani) i-a pregătit o surpriză de proporţii: chiar de ziua ei vrea să-i pună inelul pe deget. Bijuteria din aur alb cu diamante i-a cam golit însă buzunarele.

Ochii care nu e văd nu se uită. Chiar dacă în ultima vreme au avut o relaţie la distanţă, iubirea dintre Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil este mai aprinsă ca niciodată. Vedeta s-a întors în ţară de câteva zile, iar iubitul ei, Dani, e tot timpul în prejma ei, neştiind cum să o mai răsfeţe.

Zilele trecute, ei au fost surprinşi luând o cină romantică la un restaurant de fiţe din Herăstrău, iar astăzi, de ziua Mihaelei, Dani s-a pregătit cum a ştiut el mai bine. Surse din anturajul cuplului ne-au dezvăluit că Dani are de gând să-i facă iubitei sale o mare surpriză.

Remunerat cu 50.000 de euro pe sezon la noua emisiune pe care o prezintă la Antena 1, X Factor, el a făcut economii şi i-a luat Mihaelei un inel din aur alb cu diamante, în valoare de câteva mii de euro.

Prezentatorul de la Antena 1 are de gând să i-l pună pe deget iubitei sale chiar azi, când ea împlineşte 42 de ani. Dani a pregătit şi un buchet i­mens de flori şi a vrut să ţină secret locul unde are de gând să-i ofere preţioasa bijuterie.

Mihaela Rădulescu are la activ trei mariaje eşuate, cu Dragoş Rădulescu, Ştefan Bănică junior şi Elan Schwartzenberg, dar apropiaţii vedetei susţin că ea ar fi încântată să fie din nou cerută de nevastă, chiar dacă diferenţa de vârstă dintre ea şi Dani este de 12 ani.

Trei căsnicii şi trei divorţuri

1989 - A fost măritată câteva luni cu Bogdan Rădulescu, de la care a păstrat numele

1997 - s-a măritat cu Ştefan Bănică Jr

2004 - a devenit soţia lui Elan Schwartzenberg

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, în tandreţuri la terasă - FOTO

Mihaela
Rădulescu nu mai vorbeşte despre relaţia cu Dani Oţil

EXCLUSIV!
Mihaela Rădulescu, ai rămas fără bani, de munceşti toată vara?

Mihaela
Rădulescu: «Toţi bărbaţii au vrut să-mi ceară mâna»


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1