EXCLUSIV! Dani câştigă 50.000 € în 3 luni

Citeste tot despre: 

Dani a dat lovitura, din punct de vedere financiar, cu emisiunea X Factor, de la Antena 1, pe care o va prezenta împreună cu Răzvan. Ei vor primi, pentru cele trei luni de muncă, o sumă fabuloasă pentru un show de televiziune: câte 50.000 de euro, de căciulă.

Citeşte şi:

Răzvan şi Dani s-au întrecut cu bicicletele pentru îngheţată

Dani Oţil şi-a tras bicicletă electrică

Locuieşte într-o garsonieră cochetă din Vitan, pentru care Dani s-a înglodat în datorii la bancă, în jur de 100.000 de euro.

De câţiva ani, de când s-a mutat în acel bloc dintr-un complex rezidenţial, el a dorit să strângă ban peste ban ca să scape de datorie, însă veniturile lui i-au stricat calculele. Iată că, acum, odată cu noul său proiect de televiziune, X Factor, iubitul Mihaelei Rădulescu îşi poate vedea visul împlinit.

Conform apropiaţilor săi, Dani Oţil, născut în Reşiţa, a bifat unul dintre cele mai mari salarii primite vreodată de o vedetă de televiziune, în numai trei luni. Pentru munca pe care o va depune, în paralel cu matinalul Antenei 1, el va fi recompensat cu 50.000 de euro.

Şi Răzvan, colegul său de prezentare, va primi aceeaşi sumă, însă şi muncă este pe măsură. Ei deja bat ţara în lung şi în lat, ca să descopere români cu voci de invidiat, care merită statutul de vedetă.

Emisiunea X Factor este un format englezesc, şi a înregistrat audienţe fabuloase în peste 20 de ţări în care se difuzează. Premiul acordat este de 200.000 de euro, un record în lumea televiziunii.

Răzvan are căsnicia pe butuci?


Emisiunea X Factor i-a rotunjit serios veniturile şi lui Răzvan Simion, însă i-a adus şi un mare scandal în căsnicie.

Soţia lui, Diana, de care s-a îndrăgostit de 9 ani, i-a reproşat că va fi tot timpul pe drumuri şi că nu va mai avea timp de ea şi de cei doi copii ai lor, Ianca Darina (7 ani) şi Tudor Ştefan (2 ani şi jumătate). Apropiaţii lor susţin că Diana este o femeie foarte geloasă şi că face crize atunci când Răzvan este curtat de fane mai îndrăzneţe.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1