EXCLUSIV Dan Bittman şi-a tras poartă electrică la autostradă

Citeste tot despre: 

Ce bine e să te cheme Dan Bittman! Nu mai contează legea, drumul public, contează doar ca afacerea artistului să prospere. Pentru ca să atragă cât mai mulţi turişti pe balta sa de la Sulimanu, solistul de la Holograf şi-a tras drum de fiţe, direct din parcarea Autostrăzii Soarelui. Totul, ilegal!

În timp ce şoferii merg prin hârtoape ca să ajungă în satele învecinate autostrăzii, clienţii lui Dan Bittman, care vin să pescuiască pe Balta Sulimanu, din judeţul Călăraşi, au la dispoziţie o scurtătură. Intră direct la distracţie prin parcarea şoselei de viteză de la km 49, în loc să ocolească 15 km. Lucrarea este făcută ilegal, întrucât Liviu Costache, directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) de la acea vreme, şi-a dat acordul ca Bittman să facă drum la autostradă la patru zile după ce îşi depusese demisia.

Chiar fostul ministru al transporturilor Anca Boagiu, a afirmat, la momentul respectiv, faptul că documentul eliberat de CNADNR este penal, din cauza faptului că nu au fost respectate prevederile privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, iar Compania nu a respectat clauzele obligatorii prevăzute în anexa la caietul de sarcini. Mai mult, normativele autostrăzilor prevăd ca accesul să fie făcut numai prin noduri rutiere amenajate.

2013-Casa- Pe teren a construit o vilă şi patru căbănuţe

Acces- Accesul pe proprietate se face direct de pe A2

Teren de fotbal- Aproape de baltă a construit un teren de fotbal, care poate fi închiriat


Deşi Click!, dar şi alte publicaţii au scris despre toate aceste lucruri în 2011, nimeni nu a luat vreo măsură. Ba, dimpotrivă! Dan Bittamn a fost lăsat să-şi facă de cap şi, între timp, şi-a tras un ditmai drumul, închis cu poartă electrică, pe care scrie "Proprietate privată".

Afacerea a înflorit atât de tare încât artisul a construit patru căbănuţe, pe care le închiriază pescarilor cu 100 de lei pe noapte, a terminat terenul de fotbal, mai are unul de paintball şi a cumpărat biciclete, pe care închiriază turiştilor. Iar amenajările continuă. Fotoreporterii Click! l-au surprins ziele trecute pe Bittman în timp ce ieşea cu coşurile burduşite de la magazinul Ikea.

Toate cumpărăturile au fost urcate într-un Logan şi au luat drumul bălţii de la Sulimanu. Până la închiderea ediţiei vedeta nu a dorit să facă vreo declaraţie în acest sens, iar cei de la CNADNR au tăcut mâlc, în momentul în care am readus în discuţie cazul Bittman.

2011- Casa- În urmă cu doi ani,pe proprietatea de la Sulimanu exista doar vila

Acces- Era un drum asfaltat, închis cu un gard de sârmă

Teren de fotbal- Locul pentru practicarea sportului era în curs de amenajare


Click! spune

Intrarea pe Balta Sulimanu costă 50 de lei pentru 12 ore şi 100 de lei pentru o zi întreagă. Poţi pleca acasă cu 5 kg de peşte şi ai voie să pescuieşti cu maximum 4 lansete dotate cu un singur cârlig şi plumb.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1