EXCLUSIV Dan Bittman şi-a făcut degeaba implant de păr

Citeste tot despre: 

Odată cu trecerea anilor, Dan Bittman (51 de ani) a început să-şi piardă părul, schimbare care i-ar fi putut ştirbi imaginea de bărbat bine. Solistul de la Holograf a găsit rapid o soluţie: şi-a făcut implant de păr într-o clinică din Turcia. Rezultatele intervenţiei se lasă, însă, aşteptate.

Chiar dacă nu mai e la prima tinereţe, Dan Bittman ţine cu dinţii să-şi păstreze statutul de cuceritor, pe care şi l-a menţinut în ciuda vârstei. Artisul se preocupă foarte mult de aspectul lui exterior, iar când a văzut că începe să chelească, a luat măsuri. În mare secret, acum câteva luni, solistul de la Holograf a apelat la serviciile unei clinici din Turcia, specializată în implantul de păr. Intervenţia a costat în jur de 4.000 de euro, o nimica toată având în vedere miza: redobândirea pletelor care altădată făceau furori printre femei.

Noiembrie 2012- Urmele căderii părului se văd foarte bine


Bittman a respectat cu stricteţe toate indicaţiile post-operatorii, care nu sunt tocmai uşor de suportat. Artistul a urmat un tratament medicamentos recomandat de medici, nu a făcut baie fierbinte, nu a practicat sporturi solicitante, s-a spălat pe cap numai cu un şampon special şi o perioadă nu a mai făcut sex. Cu toate că a fost un pacient ascultător, părul nu dă semne de regenerare nici în ziua de azi.

Aprilie 2013- După implant, Bittman s-a tuns foarte scurt


Fotoreporterii Click! au surprins de curând imagini cu Bittman în care se observă încă zonele afectate de chelie. Firele noi care ar fi trebuit să crească în porţiunile unde au fost implantate se lasă încă aşteptate. Deşi este evident că în urma implantului, cântăreţul nu a suferit nici o îmbunătăţire de natură estetică, intervenţia a avut în schimb un efect foarte bun asupra psihicului său. Apropiaţii acestuia spun că de când şi-a făcut implant de păr, solistul trupei Holograf are mult mai multă încredere în el, fiind mulţumit de cum arată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1