EXCLUSIV Ce disperată era Mantea să fie cu Ştefan Stan! Vezi un dialog pătimaş între ei

Are o figură de zână, însă când îşi scoate colţii este ca o vrăjitoare. Andreea Mantea este rea la mânie, iar acest lucru l-a testat pe propria-i piele chiar Ştefan Stan, bărbatul cu care voia să se mărite. Click! a aflat din anturajul celor doi ce crize făcea bruneta şi cât de mult insista ea ca ei să fie împreună.

Telenovela relaţiei Andreei Mantea cu Ştefan Stan a durat fix 7 luni, însă, în acest timp, cei doi au avut parte de o dragoste nu tocmai liniştită. La început s-au iubit cu patimă, apoi povestea lor romantică a suferit un declin în februarie, când câştigătorul primului sezon de la "Vocea României" a părăsit-o pe brunetă, lăsând-o singură în spital. Se pare că vedeta tv este cea care a ţinut cu dinţii de relaţie şi a acceptat ipostaze stânjenitoare pentru orice femeie.

Click! a aflat din anturajul celor doi cum se ruga Mantea de Ştefan Stan să fie împreună, să iasă la întâlnire cu ea şi s-o ducă în vacanţă de Valentine's Day. Ştefan i-a reproşat că s-a folosit de el pentru a-şi face imagine la televiziunea la care lucrează.

Ea îi cerea o întâlnire amoroasă, iar el era speriat de toată atenţia pe care i-o acordau ziariştii. Iată cum s-au certat cei doi, conform unei surse din anturajul lor. În plus, ea i-a făcut şi o scenă de gelozie, reproşându-i că o sună pe Ilinca Vandici la ora 3 noaptea.

Ştefan: -Eu mă ţin de cuvânt. Şi eu când îţi spun că nu vreau ca relaţia asta să fie publică şi nu vreau absolut nici un material...

Andreea: - Da, fii atent, deci gata, vreau să mă lămureşti cu un singur lucru. Ne chinuim să scăpăm de paparazzi ca să ne vedem? Nu o să reuşim weekendul ăsta?

- Ba o să reuşim, crede-mă că o să reuşim. Ai răbdare, în maxim o săptămână o să reuşim.O să vezi.

- Deci noi o săptămână nu ne vedem?

- Ba da, ne vedem, dar eu zic că astăzi o să fie foarte greu, mâine o să fie deja mai uşor, numai tu trebuie să-ţi doreşti lucrul ăsta, să empatizezi cu mine, să-ţi doreşti relaţia asta...

- Mi-o doresc prea tare...

- Atunci înţelege şi fii de acord cu mine că nu se poate să fim pozaţi amândoi, nu mai vreau nici un material cu noi.

- Noi nu ne mai ţinem de mână pe stradă niciodată?

- Ba da, puiule, dar nu acum, lasă câteva zile.

- Bine, zi-mi doar atât: când o să ne comportăm normal? Când o să pot să merg pe stradă lângă tine?

- Când se vor linişti toate apele, cînd nu vor mai apare materiale despre noi, exact cum era la început. Prostia noastră a fost că s-a făcut public şi asta e. Şi de atunci s-a stricat tot. Tu ai devenit irascibilă, impulsivă, ipohondră, isterică, tu ai spus.

- Şi vrei să spui că eu de Valentine's Day o să petrec singură?

- Tăticule, Valentine's Day poate să fie în fiecare zi. Eu oricum s-ar putea să fiu la Iaşi sau la Cluj.

- Nu putem să ne băgăm p...?

- Puiule, lasă-le un pic timp, poate mâine o să fie altfel. De ce grăbeşti lucrurile? De ce vrei astăzi?

- Nu vreau azi. Am două zile libere şi vreau să le petrec cu tine. Atât.

- Ştefan, ascultă-mă puţin. Jur pe viaţa mea că nu-ţi ascund nimic, dar vreau să-ţi spun un singur lucru. Ai încredere mine. Ai foarte mare grijă să nu greşeşti prin ceea ce faci acum.

- Eu am mai avut încredere în tine, eu acum vreau să-mi recâştig încrederea în tine.

- N-ai cum să câştigi singur. Mie deja mi se spune că tu ai sunat-o pe Ilinca Vandici aseară la ora 3.15.

- Eu nici nu am numărul ei.

- Mi se pare prea mult deja.

- Despre asta vorbim că te împarţi şi crezi ce-ţi spun cei de lângă tine. Tu nu crezi în mine.

- Da, pentru că tu nu mă vrei lângă tine.

- Eu te-am vrut lângă mine din prima zi. Tu m-ai folosit pe mine.

În aprilie, Andreea l-a prins pe Ştefan că o înșală cu o admiratoare

Ştefan și Laura Zamfir

CLIIMA20130701_0185_1.jpg

Andreea Mantea (26 de ani) era disperată să se mărite cu Ştefan


Din decembrie, luna în care au început să formeze un cuplu, şi până la finele lunii iunie, când au pus capăt relaţiei, Andreea Mantea (26 de ani) şi Ştefan Stan (37 de ani) s-au despărţit de două ori.

Primul declin al poveştii lor de amor a avut loc în luna februarie, când solistul a lăsat-o pe brunetă în spital şi a fugit la tatăl său grav bolnav.

Au urmat câteva zile critice pentru celebrul cuplu, însă într-un final s-au împăcat şi, după două luni, s-au şi logodit. Nu a avut timp să se bucure de această veste, căci Andreea a aflat în aprilie că este înşelată de muzician cu o admiratoare. L-a iertat pentru fapta lui şi au încercat să redevină un cuplu. Vinerea trecută însă, Andreea Mantea a anunţat că a rupt definitiv relaţia cu Stan.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1