EXCLUSIV! Cât de mult s-a schimbat Florina Fernandes!

În anii '90, făcea furori cu formele ei apetisante şi era una dintre apariţiile exotice din showbiz-ul românesc. Acum, însă, la mai bine de opt ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor, Florina Fernandes s-a transformat într-o femeie banală.

La 18 ani, Florina Fernandes era unul dintre cele mai apreciate manechine care colaborau cu designerul Janine, fiind solicitată să defileze în numeroase prezentări de modă datorită măsurilor perfecte şi frumuseţii ei aparte. Şapte ani mai târziu, „Fefe", aşa cum este alintată Fernandes, a prezentat alături de Andreea Raicu o emisiune de modă la Pro TV, intitulată „ProFashion", fiind prima emisiune de modă din România, iar în 2002 avansa ca prezentatoare de ştiri matinale la acelaşi post.

1999- Frumoasa mulatră, pe vremea când defila pe podium


Deşi era o femeie curtată de foarte mulţi bărbaţi, frumoasa mulatră nu a epatat deloc cu viaţa ei intimă, ci din contră, a demonstrat că este o familistă convinsă după ce s-a căsătorit cu Mihai Cociaşu, managerul unei agenţii care produce reclame, „Domino Production". Aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor, dar şi de pe podium şi s-a dedicat vieţii de familie, iar acum este mama a doi copii: Matei, în vârstă de 7 ani, şi Maia, de doi ani şi cinci luni.

Zilele trecute, Fernandes a fost fotografiată în timp ce-şi exercita rolul de mămică-perfectă şi o plimba pe micuţa Maia în cărucior. După o călătorie de câteva zeci de minute prin Parcul Herăstrău, micuţa a adormit, iar mămica, împreună cu o prietenă de-a ei cu care a stat la taclale, a trebuit să se îndrepte spre ieşire pentru a merge către casă. Fotoreporterii Click! au surprins în obiectiv o altă Fernades decât cea pe care o ştiam de la tv.

Deşi şi-a păstrat trăsăturile frumoase ale chipului, mulatra s-a îngrăşat excesiv şi încearcă să-şi acopere surplusul de kilograme purtând haine lălâi. Îmbrăcată cu o fustă maro lungă şi un tricou foarte larg, aceasta ar fi trecut ca o femeie banală, pe care nu ai fi recunoscut-o dacă nu ar fi fost mulatră.

Este mama a doi copii


Unul dintre cele mai în vogă modele acum 23 de ani, în 2000, Fernandes a prezentat şi ştirile matinale la PRO TV. Ca actriţă, a debutat în 2005, în serialul "La bloc". De când s-a căsătorit şi are doi copii, fosta prezentatoare şi-a deschis o agenţie de casting şi producţie publicitară, de care se ocupă şi în prezent.