EXCLUSIV «Burlăciţa Andreea Mantea nu e decât o marionetă pentru producătorii show-ului»

CLIIMA20140615_0014_1.jpg

Andreea Mantea este noua Burlăciţa

Andreea Mantea e doar o marionetă pentru oamenii din spatele camerei. Aceasta e afirmaţia unui fost angajat al Antenei 1 la emisiunile "Burlăciţa", "Burlacul", "X Factor" şi "Splash, vedete la apă", care ne-a povestit detalii din culisele showurilor la care a lucrat.

"Ce e în spatele succesului unui show de televiziune? În general, producătorii de reality show-uri caută să facă audienţă cu orice preţ. Aşa se face că, dacă ai un show în care protagoniştii trebuie să sară în apă de la o înălţime anume, vei alege pentru show şi oameni care pot sări natural, fără probleme, foşti sportivi, de exemplu, dar şi oameni care au frică de apă sau de înălţime sau care abia au învăţat să înoate. Daca ai un show de talente, povestea concurenţilor e foarte importantă. Cu cât e drama mai mare, cu atât mai bine. Pentru un show precum «Burlacul», însă, sunt alese concurente cât mai diferite ca şi educaţie şi comportament şi, în general, cu cât eşti mai ţoapă şi ai gura mai mare, cu atât şansele tale să fii selectată şi să ajungi până în finală cresc.

CLIIMA20140615_0016_1.jpg

Andreea Mantea

Cu cât ai mai mult bun simţ şi cu cât eşti mai în banca ta, cu atât eşti mai neinteresantă pentru producători. La fiecare eliminare, echipa ştie cine va fi eliminată şi operatorii ştiu exact cui trebuie să-i surprindă reacţiile. Cu cât plange mai mult, cu atât mai bine. Oricum, deciziile legate de eliminare sunt luate pe aceleaşi considerente de către întreaga echipă şi doar o simpatie extraordinară a publicului pentru tine, ca şi concurentă, te mai poate salva de la eliminare dacă nu eşti mahalagioaica sau agresivă sau ostentativă în vreun fel anume".

Se bagă zâzanie între concurente!

Sursa noastră ne-a povestit că se caută scandalurile şi se axează pe asta pentru a avaea audienţă show-ul. Există chiar oameni în echipă care asta fac - întărâtă concurentele una împotriva celeilalte, bagă zâzanie între ele, de multe ori chiar înventând bârfe. Orice sâmbure de scandal e dezvoltat, cu cât fetele se ceartă mai mult şi mai tare, cu atât audienţa creşte. La "Burlacul"/ "Burlăciţa" - se merge pe scenarii, rolurile trebuiesc învăţate, iar cei care sunt personajele principale, practic, învaţă un rol. Totul are un scenariu bine pus la punct, se reiau de mai multe ori filmările dacă o scenă nu a decurs bine sau daca replicile nu au fost spuse bine.

CLIIMA20140615_0015_1.jpg

Andreea Mantea a filmat la Hollywood

"Şi Andreea Mantea, «Burlăciţa» de acum, merge pe acelaşi tipar: nu va rămâne într-un final cu nimeni, chiar dacă a ales deja un concurent. Ea e decât o marionetă pentru producătorii show-ului, lucrează după un anumit scenariu. Bianca a fost un exemplu clar că nu au interest-o bărbaţii din show şi că banii au fost principalul motiv, fiind amendată la momentul respectiv. La X Factor nu sunt interesaţi cât de bine cânţi, ci dacă ai gura mare şi te poţi certa la nesfârşit, iar piesele sunt alese de cei din echipă!".

Andreea a terminat deja filmările şi a semnat deja un contract pentru un nou show la Antena 1, căci din sursele noastre se pare că va lucra cu Nea Marin la nou show al acestuia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1