EXCLUSIV! Brenciu, vesel la spital, la 4.00 dimineaţa

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Celebrul solist Horia Brenciu a făcut show şi duminică dimineaţă, pe holurile Spitalului Colţea, unde a ajuns, după ce i s-ar fi făcut rău. Un pacient ne-a declarat că solistul era teribil de vesel.

Horia pare că vrea să uite episodul de duminică dimineaţă, deloc onorant, aşa că a infirmat până şi faptul că cel din fotografie ar fi el: „Nu-mi amintesc să fi trecut, în ultimele două săptămâni, pe la vreun spital. Nu sunt eu, cred că este o greşeală", ne-a declarat el, aparent surprins că am intrat în posesia acestor poze, realizate pe holurile Spitalului Colţea, din Bucureşti.

Citeşte şi:

Horia Brenciu, invitat special la semifinalele «Românii au talent»

Horia Brenciu face show la Sala Palatului

Horia şi-a încordat muşchii duminică dimineaţă

Un pacient l-a surprins pe celebrul solist în timp ce făcea show pentru a-i amuza pe colegii lui de suferinţă, respectivul imortalizând tot circul: „Horia era suspect de vesel pentru ora 4.00 dimineaţa, sigur avea câteva pahare bune la bord", ne-a declarat fotograful amator.

La camera de gardă, lui Horia i s-au dat un halat de spital şi o pereche de papuci, însă, din neatenţie, nu s-a încheiat la toţi nasturii, lăsând la vedere boxerii coloraţi.

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5