EXCLUSIV Brenciu, 35.000 € de la Antena 1!

CLIIMA20140317_0138_1.jpg

Horia Brenciu a făcut show la “Vocea României”, însă acum se pregătește să ridice audiențele la Antena 1 (Foto: PRO TV)
Citeste tot despre: 

Criză, criză, dar nu și pentru Horia Brenciu (41 de ani). Fostul jurat de la "Vocea României" (PRO TV), recent transferat de rivalii de la Antena 1, este una dintre cele mai cotate vedete ale postului din Băneasa.

Conform unor surse din piața media, acesta a bătut palma cu trustul Intact pentru 35.000 de euro, în timp ce la PRO TV lua cu 10.000 euro mai puțin. Mai mult, artistul a fost încântat să apară pe sticlă la Antena 1 în mai multe sezoane pe an, decât într-un singur sezon, așa cum apărea la trustul MediaPro. Horia Brenciu va fi membru al juriului în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!", înlocuind-o pe Delia Matache, dar șefii îi pregătesc și o emisiune proprie, de divertisment.

Mai mult, banii vin în familie, căci și iubita lui, Alice Dumitrescu, s-a mutat la Antena 1, unde este producătoarea emisiunii "Happy Show", realizată cu fosta gașcă de la Serviciul Român de Comedie (Pro TV).

"Antena 1 mă susține în proiectele mele, în concertele mele. Cineva îmi spunea că decât să te văd o dată într-un sezon, mai bine te văd de mai multe ori pe an. Așa se va întâmpla, fiți pregătiți", a declarat Brenciu săptămâna trecută la "Observator".

Horia Brenciu va avea la Antena 1 emisiune produsă de iubita lui

EXCLUSIV Horia Brenciu are deja emisiune la Antena 1. Delia Matache va fi scoasă din schemă

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1